Alle reiser
Premiumreiser
  • Mat- og vinferier med Solia

Ferie med fantastiske måltider

Et av de vanligste spørsmålene våre reiseledere får er "hvor spiser vi god mat?". Mange av gjestene setter pris på virkelig gode måltider på ferien, og vi er opptatt av at du som reiser med oss skal få de beste rådene.

For å gjøre jobben enklere for deg har vi plukket ut spesielt gode spisesteder og tilbyr gunstige pakker med middager (inkludert drikke).

På Madeira tilbyr vi en svært prisgunstig mat- og vintur, hvor måltidene nedenfor inngår i reisens pris (i tillegg til flyreise og opphold på Eden Mar leiligheter, vårt bestselgende leilighetshotell på Madeira).

Middag 1: På Restaurant Do Forte i gamlebyen i Funchal. En av byen beste restauranter, med Funchals kanskje flotteste beliggenhet i et gammelt fort, rett ved sjøen. Treretters meny (valgfri forrett, hovedrett og dessert fra à la carte-menyen) samt tilpasset vinmeny. 

Middag 2: Restaurant Mozart er et klassisk spisested i hyggelige Rua Don Carlos I, også i Funchals gamleby. Velg forrett, hovedrett og dessert fra à la carte-menyen, med tilpassede viner inkludert. 

Middag 3: Restaurant Chris's, på havpromenaden i Lido-området, ca 200 meter vest for Hotel Enotel Lido Resort. Denne moderne restauranten har mange yngre gjester og er meget populær. Et delikat og lekkert måltid bestående av valgfri forrett, hovedrett og dessert fra à la carte-menyen med viner inngår i mat- og vinturene våre til Madeira. 

På La Palma tilbyr vi også mat- og vintur, hvor tre middager på noen av La Palmas beste restauranter er inkludert. Du bor på firestjerners Hotel H10 Taburiente Playa i Los Cancajos, et godt hotell rett ved havet og i kort gangavstand fra stranden. 

Middag 1: På Resturant Sadi, i Los Cancajos. En lokal, koselig restaurant i Los Cancajos, av mange regnet som den beste i den lille byen. Valgfri forrett, hovedrett og dessert samt 1/2 flaske vin eller mineralvann og kaffe/te er inkludert. 

Middag 2: Restaurant Casa Osmunda ligger i toppen av Tripadvisors kåring av La Palmas beste restauranter. Her får du en spesialmeny med lekkert anrettet mat; fisk til forrett, lam til hovedrett og dessert med pasjonsfrukt. Hvitvin til forrett og rødvin til hovedrett, begge fra La Palma.

Middag 3: Restaurant El Ingeniero ligger landlig til i en tidligere hovedbygning på en bondegård. Her får du ekte spansk stemning, med nydelig mat og rustikk innredning. Vi har satt sammen en spesialmeny for våre gjester, med mulighet til å velge blant to retter til forrett, hovedrett og dessert. Ett glass vin er inkludert.

Vouchere med dato/tid for middagene får du ved ankomst. Det tas forbehold om at det kan bli gjort endringer i restaurantvalg som følge av festivaler, feiringer eller at restauranten er fullbooket. Transport til/fra spisestedene er på egen hånd. 

Del webadressen via epost.