Alle reiser
Premium- og rundreiser
  • Mat- og vinferier med Solia

Ferie med fantastiske måltider

Et av de vanligste spørsmålene våre reiseledere får er "hvor spiser vi god mat?". Mange av gjestene setter pris på virkelig gode måltider på ferien, og vi er opptatt av at du som reiser med oss skal få de beste rådene.

For å gjøre jobben enklere for deg har vi plukket ut spesielt gode spisesteder og tilbyr gunstige pakker med middager (inkludert drikke).

På Madeira tilbyr vi en svært prisgunstig mat- og vintur, hvor måltidene nedenfor inngår i reisens pris (i tillegg til flyreise og opphold på femstjerners Pestana Casino Park Hotel).

Middag 1: På Restaurant Do Forte i gamlebyen i Funchal. En av byen beste restauranter, med Funchals kanskje flotteste beliggenhet i et gammelt fort, rett ved sjøen. Treretters meny (valgfri forrett, hovedrett og dessert fra à la carte-menyen) samt tilpasset vinmeny. 

Middag 2: Restaurant Mozart er et klassisk spisested i hyggelige Rua Don Carlos I, også i Funchals gamleby. Velg forrett, hovedrett og dessert fra à la carte-menyen, med tilpassede viner inkludert. 

Middag 3: Restaurant Chris's, på havpromenaden i Lido-området, ca 200 meter vest for Hotel Enotel Lido Resort. Denne moderne restauranten har mange yngre gjester og er meget populær. Et delikat og lekkert måltid bestående av valgfri forrett, hovedrett og dessert fra à la carte-menyen med viner inngår i mat- og vinturene våre til Madeira. 

På Azorene tilbyr vi nyheten Mat- og vinpakke, hvor tre middager samt Solias arrangement Smak på Azorene inngår. Du velger selv hvilket hotellet du vil bo på, og bestiller Mat- og vinpakken som et tillegg til reisen. 

Pris: 1295,- pr person.

Følgende restauranter og middager inngår:

Anfiteatro er Ponta Delgadas egen restaurantskole. Restauranten ligger i Ponta Delgadas nye havn og er et moderne tilskudd med fine matopplevelser. Treretters middag inkludert 1/2 flaske vin, vann, kaffe/te.

A Terra er en gourmetrestaurant som ligger i Hotel Azor, Ponta Delgadas kanskje flotteste hotell. En meget lekker restaurant med lekker tilberedning av maten. Etter velkomstdrink i Rooftop bar serveres en fireretters spesialmeny med både kjøtt og fisk. 1/2 flaske vin, vann, kaffe/te.

Colégio 27 er en kombinert restaurant og jazzklubb i den gamle delen av Ponta Delgada, med svært hyggelig stemning. Her velger du selv forrett, hovedrett og dessert fra dagens menykart. 1/2 flaske vin, vann, kaffe/te. Etter middag er du velkommen til å bli sittende for å lytte til de dyktige musikerne. 
Felles for både Madeira og Azorene: Vouchere med dato/tid for middagene får du ved ankomst. Det tas forbehold om at det kan bli gjort endringer i restaurantvalg som følge av festivaler, feiringer eller at restauranten er fullbooket. Transport til/fra spisestedene er på egen hånd. 

Del webadressen via epost.