• Reis vekk fra vinter og mørke

    Vintersalg

Alle reiser
Premium- og rundreiser

Gjør et priskupp på reiser til sol og varme på La Palma - den vakreste av Kanariøyene!
Priser endres uten varsel og det er begrenset antall plasser. 

Februar

La Palma - den vakreste av Kanariøyene

Blander du det deilige sol- og strandlivet på Kanariøyene med Madeiras skjønnhet og store naturopplevelser har du La Palma - den vakreste av Kanariøyene!La Palma ligger ca. sju mil vest for Tenerife og er en, for nordmenn, ganske ukjent øy. Det var først i 2011 at øya fikk sin internasjonale flyplass, og antallet turister er begrenset. Faktisk er bananer langt viktigere for La Palma enn turister, og landeierne vil heller ha plantasjer enn hoteller. Dermed er øya på mange måter et eksklusivt og annerledes reismål, med relativt få tilreisende sammenlignet med de større søsterøyene Tenerife og Gran Canaria. 

La Palmas innbyggere er stolte og glade i øya, og det er virkelig ikke uten grunn at de kaller den for "la isla bonita" - den vakre øya. Alt fra sorte lavastrender, varmet opp av deilige solstråler, til fjelltopper på over 2400 meter gir øya store kontraster. 

Mange av husene på La Palma er malt i sterke farger, noe som gir tydelige assosiasjoner til Latin-Amerika. Ikke så rart, ettersom mange av øyas innbyggere har innvandret fra Cuba og Venezuela. Ja, det er i det hele tatt lett å føle at du er mye lenger unna Norge enn de drøye fem timene det tar å fly fra Oslo. Følelsen av å være i Sør-Amerika eller på en av de karibiske øyene er definitivt tilstede. 

Den gamle hovedstaden Santa Cruz er vel verdt et besøk. Hus fra kolonitiden preger byen, med karakteristiske trekarnapper og -balkonger, mange av dem med blomster. Her finner du også mange typisk spanske spisesteder, med kortreist mat som fisk, skalldyr og kjøtt. Vinen på La Palma er også verdt å prøve; den porøse lavagrunnen gir gode vekstforhold for vindruene. 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til La Palma!


Del webadressen via epost.