• Storbyferie

Våre storbyferier

Drømmer du om en langhelg i London? Fem dager i Dubai? Eller en hva med en uke i Roma? Hos Solia velger du helt selv – vi garanterer fantastiske storbyopplevelser fra start til slutt!

Roma, Barcelona, Lisboa, Paris – navnene i seg selv får tankene til å gli forbi alt fra spennende attraksjoner til avslappende spaserturer i hyggelige gater. I London kan du starte dagen i London Eye, i Paris ved Eiffeltårnet og i Roma ved Colosseum – det er rett og slett uforglemmelige ferieminner du garantert vil huske og minnes i lang tid fremover.

Du velger selv hvor lenge
Solias’ storbyferier foregår primært med rutefly. På denne måten har du frihet til å velge hvor lenge du vil være på reise! Dermed har du mulighet til å ta en helg, en langhelg, eller kanskje en ukes storbyferie, alt ettersom hvor mye du gjerne vil rekke - og hva som passer for deg. Det synes vi er optimal storbyferie – for selv om du kanskje ikke har mange feriedager, kan du rekke mye i både Roma, Barcelona, London og Paris. Det gjelder bare å komme seg av sted.

Flotte storbyhoteller
I Solia har vi utvalgt en rekke gode storbyhoteller på alle våre reisemål. Dette gjelder uavhengig av hva du går etter. Derfor ligger noen hoteller helt inne i sentrum, mens andre ligger i hyggelige områder kjent for gode restauranter, shopping, kunst, kultur eller noe helt annet. Dermed har du frihet til å velge hva som er viktigst for deg og på den måten feriere akkurat slik du drømmer om.

Når skal man reise på storbyferie?
Hele året er perfekt for storbyferie, nettopp fordi man trenger et avbrekk fra hverdagen året rundt, og her er storbyferie perfekt. Våren og høsten er som regel perfekte årstider for hyggelige spaserturer og dessuten er temperaturene fine hvis du gjerne vil oppleve noen av de mange spennende severdighetene. Vinteren er til gjengjeld perfekt for shopping, kunst og kultur på forskjellige gallerier, mens sommeren innbyr til kombinasjon av storby og avslapning med en nærliggende strand eller i en park. Her kan det også vøre opplagt å velge et hotell med basseng, så man kan nyte ettermiddagene med en svalende dukkert.

Vi hjelper gjerne
Du velger naturligvis selv hvor du vil reise hen, hvor lenge du vil reise og hvor lenge du vil bo. Vi hjelper deg selvfølgelig gjerne med å finne det perfekte hotell, som passer til din ferie. Derfor sitter våre reisekonsulenter klare både på mail og telefon, slik at du enkelt kan få de gode rådene, som gjør din ferie ekstra bra. På ferien kan du også alltid ringe til oss dersom du har behov for hjelp. Det er din garanti for en bra ferie.

Kombiner med badeferie
Flere storbyferier er også perfekte hvis du gjerne vil kombinere med både opplevelser og ren avslapning. Dette gjelder f.eks. Dubai som også har mange lekre strender og Lisboa hvor du på under 20 minutter med tog kan nå områder som minner om de beste og mest avslappende feriedestinasjonene i Europa. Barcelona kan friste med fantastiske matopplevelser og shopping, kombinert med deilig strandliv på f.eks. Platja de la Barceloneta. På denne måten får du oppleve det beste fra begge verdener, og dermed reiser du hjem med både opplevelser og fornyet energi i bagasjen.

Pakkereiseloven – tryggheten på reisen
Når du reiser på storbyferie med Solia, er hotell og fly inkludert i reisen. Det betyr også at reisen din er dekket av pakkereiseloven. Dette er en av de fordelene du får når du velger å reise med Solia. Samtidig er du selvfølgelig sikret ekspertinformasjon – fordi vi synes det er den perfekte måten å få den beste storbyferien på.

Vår service
På noen av reisemålene våre har vi skandinavisktalende reiseledere, mens mange er «fleksible pakkereiser». Sistnevnte gir deg muligheten for flere avreisedatoer, slik at du kan reise så lenge du vil, når du vil. Hvis det er noe du blir i tvil om underveis og har spørsmål, kan du selvfølgelig alltid kontakte oss.
Pakkreisegarantien gjelder selvfølgelig også på våre storbyreiser – akkurat slik som dere kjenner det fra før med våre andre ferieformer.

Her kan du oppleve storbyferie

Athen

Stolt historie og kulturskatter som virkelig bør oppleves.
Avreise fra Oslo. 
Finn din reise her >

Barcelona

En fantastisk og fascinerence storby med arkitektur og vakre strender.
Avreise fra Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. 
Finn din reise her >

Berlin

Byen som er fylt med spennende opplevelser og severdigheter.
Avreise fra Oslo. 
Finn din reise her >

Dubai 

Overgår dine villeste forventninger med luksus og lekre strender.
Avreise fra Oslo.

Finn din reise her >

Lisboa

Kombiner byferie med strandlivet og nyt sjarmerende opplevelser. 
Avreise fra Oslo.
Finn din reise her >

London

En klar storbyfavoritt perfekt for shopping og kultur, puber og fotball. 
Avreise fra Oslo, Bergen og Stavanger.
Finn din reise her >

Madrid

Byen som aldri sover, hvor det serveres tapas døgnet rundt.
Avreise fra Oslo.
Finn din reise her >

Milano

Elegant storby med spennende severdigheter.
Avreise fra Oslo, Bergen og Stavanger. 
Finn din reise her >

Nice

En malerisk storby på den franske rivieraen, med fantastisk klima.
Avreise fra Oslo og Bergen.

Finn din reise her > 

Paris

En av de mest besøkte storbyene i verden, med noe for alle.
Avreise fra Oslo.

Finn din reise her >

 

Roma

En vakker by fyllt med verdensberømte monumenter. 
Avreise fra Oslo og Bergen.

Finn din reise her >

Finn din reise

FILTRERING

Reisende

Kalender

Velg varighet

 • 1
 • 2
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie