Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Premium: Madeira Adventure

4

Vi i Solia er stolte av å kunne tilby Madeira Adventure - en nyhet for 2019-sesongen! 

Slipp din indre eventyrer løs på den portugisiske øya ute i Atlanterhavet. Madeira er nemlig mer enn fredelige utsiktspunkter, hyggelige kaféer og fargerike blomster. Øya byr på en rekke spennende aktiviteter, hvor du får gåsehud og pulsen i været. Bli med på vår skreddersydde utflukter i en samlet opplevelsespakke! Vi tilbyr Madeira Adventure på følgende datoer: 20.mai, 10.juni, 2.september og 23.september. 

Høydepunkter:
 • Båttur - delfiner, hvaler og havskilpadder
 • Jeepsafari
 • Eventyrlig levadavandring
Les mer

Utfluktsprogram

Båttur – oppdag delfiner, hvaler og havskilpadder 
Turene varer i tre timer (halvdagstur) og går søndag formiddag. Det er mulig å endre dag når dere ankommer, dersom dere ønsker det.

Vi drar ut i katamaraner som byr på en herlig tur til havs. De gjør alltid sitt beste for å finne delfiner, hvaler og havskilpadder. Turene går fra marinaen. Får å få muligheten til å se disse delfiner og hvaler, drar vi først langt til havs. Da er det bare å lene seg tilbake og nyte bølgeskvulpene. Med vind i håret begir vi oss deretter mot den 580 meter høye havklippen Cabo Girao. Her stopper vi for å nyte den vakre utsikten. I sommermånedene blir det tid til å ta et forfriskende dukkert, før man deretter drar langs kysten tilbake mot Funchal. Om bord på katamaranen er det mulig å kjøpe drikke og snacks. Det er også mulig å låne snorkelutstyr om bord.

Vi anbefaler å ta med følgende: Vindjakke (temperaturen kan variere), badetøy, håndkle og solkrem.

Herlig levadavandring 
Ribeiro Frio / Portela (heldagstur) - onsdag ca. kl. 09.00-16.00

Nyt en fantastisk fottur langs en av de vakreste levadaene på Madeira. Mens vi går langsturstien beundrer vi det vakre synes av lys og skygge som filtrerer seg gjennom laurbær og lyngtrær. Gåturen går gjennom øyas urskog Lauri Silva. Når vi nærmer oss slutten av turen, åpner landskapet seg og vi får en fantastisk utsikt over nordkysten og den imponerende Eagle Rock. Underveis tar vi en pause for å spise matpakke som du tar med deg selv.

Vanskelighetsgrad: 3 – Moderat gange – Turens varighet: 4,5 timer – Antall km: 11 km

Vi anbefaler å ta med følgende: Gode sko å gå, joggesko eller fjellstøvler, ryggsekk og varierte klær. Vær og temperatur kan raskt endre seg.

Jeepsafari 
Funchal – Paul da Serra – Ponta do Pargo – Paul do Mar – Jardim do Mar – Calheta – Ponta do Sol (heldagstur) - fredag ca. kl. 08.30 – 16.00

Dersom du trodde at du hadde sett alt på Madeira, vil du nok endre mening etter en tur med Mountain Expedition! De tar deg med til plasser der de større bussene ikke kan komme frem. Kjør på mindre veier og offroad og opplev naturen på nært hold i en jeep, sammen med en guide som kan det aller meste og øya.

Daler, fjell, platået og kysten gjør denne ekspedisjonen til en tur du kommer til å huske i lang tid fremover. Den litt glemte sørvestsiden av øya er utrolig flott og mangfoldet på denne utflukten er fantastisk. I Ponta do Pargo – det vestligste punktet på Madeira, spiser vi lunsjen vår som er inkludert i turen.

Se alt som er inkludert i prisen:

 • Flyreise tur-retur Oslo Lufthavn – Madeira
 • Opphold på MGM Muthu Raga Madeira i dobbeltrom
 • Frokost alle dager
 • Båttur for å se delfiner, hvaler og havskilpadder
 • Jeepsafari
 • Eventyrlig levadavandring
 • Engelsktalende guider

Følgende er ikke inkludert:

 • Frivillige forsikringer
 • Måltid på flyreisen
 • Transport til og fra hotellet
 • Halvpensjon

Datoer og priser

Søket ga ingen resultater.
 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Mulighet for all inclusive
 • Restaurant
 • Svømmebasseng

Veldig flott hotell i hjertet av det populære Lido-området
MGM Muthu Raga Madeira er et velkjent 4-stjernershotell med flott beliggenhet i Lido-området. Hotellet ligger i en slags skråning, noe som gjør at du har en fantastisk utsikt fra flere steder på hotellet. Dere bor både nær de populære havbassengene i Lido, selve havet og områdets mange butikker, restauranter, kafeer og barer.

Fra hotellet kan dere enkelt gå til kystens promenade, hvor det er stor mulighet for å få tatt årets feriebilde – her er det nemlig helt nydelig! Dere kan selvfølgelig også nyte ferielivet på hotellet, hvor dere finner et utendørsbasseng, som også er oppvarmet om vinteren. Herfra er det en nydelig havutsikt. Nyt den fra en solseng eller fra bassengbaren, som serverer lekre forfriskninger dagen lang.

Prøv hotellets restaurant L’Horizon, hvor dere kan spise mens solen går ned. Restauranten har også en stor takterrasse. Hotellet har også et lite spa, hvor du kan få deilige behandliger (mot avgift). 

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 170
Avstand til sentrum 2,5
Badehåndklær Ja
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Barnebasseng Nei
Bassengbar Ja
Byggeår 1974
Bytte av håndklær, pr uke 3
Etasjer 12
Føner Ja
Game room Ja
Havbad 800 m Lido
Heis Ja
Kjøleskap Ja
Massasje Mot betaling
Minibar Mot betaling
Parkering Ja
Rengjøring pr. uke 7
Renovert 2006
Resepsjon Ja, 24/7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safe Ja
Skift av sengetøy, pr uke 3
Svømmebasseng Ja
Telefon Ja
TV på rommet Ja, satelitt-TV
Underholdning Ja
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper
Fint innredede rom med balkong, som alle har plass til tre voksne eller to voksne og et barn. Det er mulig å kjøpe havutsikt mot tillegg.

Pensjon
Oppholdet er med frokost, men det er mulig å kjøpe halvpensjon pluss, fullpensjon pluss eller All Inclusive.
Halvpensjon pluss inkluderer frokost og middag pluss drikkepakke, mens fullpensjon pluss inkluderer frokost, lunsj og middag pluss drikkepakke. Drikkepakken inkluderer en halv flaske vin eller brus/juice eller øl, samt vann og kaffe til henholdsvis middag eller frokost og middag. 

Adresse
Estrada Monumental, 302
9000-100 Funchal, Madeira, Portugal
Tlf: +351 291 766001
www.muthuhotels.com

Del webadressen via epost.