Premium: La Palmas' kontraster

4

Bli med på en spennende reise gjennom den uberørte naturen på den vakre Kanariøya La Palma. Opplev den fantastiske utsikten over Atlanterhavet, mens du bor med All Inclusive på det flotte hotellet La Palma Princess Vital & Fitness. I løpet av uken vil du få oppleve den frodige naturen, nattehimmelens skue, og sjarmerende fjellandsbyer. Vi tar deg med på utflukter langs svingete fjellveier i subtropiske omgivelser. Naturen er variert og i lavlandet finnes det banan- og papayagårder, mens på de mer høytliggende høydene møter du vulkankratre, dype raviner og fosser. Premium: La Palmas' kontraster er reisen for deg som ønsker å oppleve en unik side av Kanariøyene.

Eksempler på hva du opplever på premiumreisen:
Magisk stjernekikking i naturskjønt miljø
Frodige topper og daler på La Palmas høyeste fjell
Santa Cruz de La Palma – den mest sjarmerende byen på Kanariøyene
Vakre laguneskoger og besøk på en romfabrikk

Vår skandinavisktalende reiseleder er med på utfluktene.
Se dagsprogram og priser lenger ned på siden og bestill i dag!

Solia opplyser om at programmet kan endres under reisen, på grunn av lokale forhold eller andre uforutsette hendelser.

Høydepunkter:
 • Magisk stjernekikking i naturskjønt miljø
 • Frodige topper og daler på La Palmas høyeste fjell
 • Santa Cruz de La Palma – den mest sjarmerende byen på Kanariøyene
 • Vakre laguneskoger og besøk på en romfabrikk
Les mer

Dagsprogram

Dag 1
Avreise fra Göteborg
Avreise fra Göteborg

Ankomst til La Palma. Innsjekking på hotellet. 

Dag 2
Vulkaner og øyas vakreste by - heldagsutflukt eksklusiv lunsj
Vulkaner og øyas vakreste by - heldagsutflukt eksklusiv lunsj

Under dagens utflukt skal vi bli kjent med vulkanen San Antonio og La Palmas hovedstad, Santa Cruz de La Palma. Ved Fuencaliente ligger vulkanen San Antonio. Her kommer vi til å få en spennende gjennomgang av det vulkanske landskapet på øya.
Øyas hovedstad Santa Cruz de La Palma anses av mange for å være Kanariøyenes vakreste by. Her finnes det velbevarte 1500-tallsbygninger med pastellfargede fasader og kanariske tre-balkonger. Sjarmerende gågater leder frem til små torg. Langs byens havpromenade, Avenida Marítima, ligger uteserveringsmulighetene tett. Her er det perfekt å ta en pause og se på folkelivet. Det sies at Spanias beste kaffe serveres på baren Don Manuel, og vi går selvfølgelig forbi der.

Dag 3
Stjernekikking – kveldsutflukt inklusive vinsmaking og tapas
Stjernekikking – kveldsutflukt inklusive vinsmaking og tapas

La Palma er kjent for sin klare stjernehimmel og her finnes det flere tradisjonelle observatorier. Astrofysikere fra hele verden kommer hit til øya for å studere stjerner og andre fenomener i rommet. På dette kveldsarrangementet er det mulighet for å se opp mot nattehimmelen i et teleskop, dersom det er klart vær.
Vår kveld begynner med en hyggelig vinsmaking og tapas fra en lokal bodega nær vulkanen San Antonio. En astrofysiker vil veilede oss når vi retter blikket gjennom teleskopet. Hvis det er overskyet, vil det i stedet bli en spennende presentasjon innendørs. Vi er tilbake på hotellet innen midnatt. 

Dag 4
På egen hånd
På egen hånd

I dag står det tid på egen hånd på programmet. Dermed har dere mulighet til å gjøre akkurat det dere selv har lyst til. Dere kan nyte en avslappende dag ved hotellets mange bassenger, eller dere kan utforske enda mer av La Palma. Hotellet har også et utmerket treningsstudio og flere timer du kan bli med på, dersom du ønsker å vedlikeholde formen. Vår skandinavisktalende reiseleder er alltid behjelpelig med å komme med forslag og anbefalinger til hva dere kan gjøre. 

Dag 5
Roque de Los Muchachos – Heldagsutflukt inklusive lunsj
Roque de Los Muchachos – Heldagsutflukt inklusive lunsj

Dagens utflukt går nordover langs la Palmas vestkyst og opp mot øyas høyeste fjell, Roque de los Muchachos. På svingete fjellveier kjører vi gjennom små landsbyer og tar flere stopp underveis, for å beundre den vakre utsikten. I den gamle byen Pueblo de Tijarafe stopper vi for å nyte de sjarmerende og gamle bygningene. Vi besøker et lokalt marked og ved lunsjtid kommer vi til Garafia, hvor en tradisjonell kanarisk lunsj serveres på byens restaurant.
På ettermiddagen fortsetter reisen opp mot La Palmas høyeste punkt, Roque de Los Muchachos, 2.426 meter over havet. Her tar vi oss en lengre pause for å beundre den fantastiske panoramautsikten over fjell og hav. Blant annet vil blikket gli over det mektige vulkankratret La Caldera de Taburiente. Vi tar veien ned igjen på østsiden av fjellet og tar flere utsiktsstopp, før vi kommer tilbake til hotellet.

Dag 6
Nordlige La Palma med besøk i romfabrikk – heldagsutflukt inklusive lunsj
Nordlige La Palma med besøk i romfabrikk – heldagsutflukt inklusive lunsj

På denne utflukten får du se og oppleve La Palmas urgamle og frodige skoger, som dekker øyas nordøstlige hjørner. Reisen går langs svingete fjellveier, denne gangen mot østkysten og skogsområdet Los Tilos. Her stopper vi og går en tur gjennom den velduftende skogen. Deretter setter vi kursen mot Barlovento og tar lunsjen på restaurant El Campesino. På ettermiddagen besøker vi en lokal romfabrikk, «Ron Aldea». Så er det tid for å returnere til hotellet, og vi er tilbake igjen tidlig på kvelden.

Dag 7
På egen hånd
På egen hånd

Dagen i dag er til fri disposisjon. Dere kan f.eks. velge å leie en bil og utforske øya på egen hånd. Eller kanskje det frister mer å slappe av ved hotellets basseng eller ved en av øyas vakre strender? Dere kan alltid spørre vår skandinavisktalende reiseleder dersom dere har spørsmål eller ønsker forslag til hva dere skal fylle dagen med. 

Dag 8
Hjemreise
Hjemreise

Så er det tid for å sette kursen hjem igjen, med bagasjen fylt med gode minner fra La Palma.
Du er alltid hjertelig velkommen tilbake!

Dette er kun et utkast av hvordan utfluktene kan ligge, det eksakte programmet og rekkefølgen på utfluktene får du på ankomstdagen. 

Se alt som er inkludert i prisen:

 • Flyreise tur-retur Göteborg - La Palma
 • Opphold på La Palma Princess Vital & Fitness med All Inclusive
 • Utflukt til La Palmas' høyeste fjell
 • Utflukt til hovedstaden Santa Cruz
 • Utflukt til øyas nordvestre hjørner med besøk i romfabrikk
 • Kveldsarrangement med stjernekikking (ved klart vær)
 • Vinsmaking og tapas
 • Buss på utfluktene
 • Skandinavisktalende reiseledere på samtlige utflukter og arrangementer

Følgende er ikke inkludert:

 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Mat ombord på flyet
 • Transport til og fra hotellet
 • Måltider og drikkevarer som ikke er nevnt i programmet

Datoer og priser

Søket ga ingen resultater.
 • Aircondition
 • All inclusive
 • Barnebasseng
 • Restaurant
 • Svømmebasseng

Lekkert All Inclusive-resort med mange fasiliteter og aktiviteter for hele familien
La Palma Princess Vital & Fitness ligger på den sørlige delen av La Palma. Resortet har unik beliggenhet på et av øyas mest solrike områder, Fuencaliente. Resortet er stort og tilbyr det beste fra to verdener, uansett om du ønsker ren avslapning eller en ferie spekket med sport og trening. Her er det nemlig et hav av forksjellige sportsaktiviteter og mange svømmebassenger, samt spa- og velvære-muligheter.

La Palma Princess Vital & Fitness byr på et fantastisk bassengområde og ligger med nydelig utsikt utover havet. Hele bassengområdet består av ikke mindre enn 10 bassenger, hvorav ett basseng er oppvarmet i perioden 1/11- 30/4, og ett har sin helt egne sandstrand. Rundt omkring på området er det god plass til alle, og det er mange solsenger og parasoller til fri benyttelse for hotellets gjester. Du finner alltid et basseng til ditt humør, uansett om du ønsker aktiviteter og strandvolleyball eller bare helt fred og ro.

Hele ferien behøver ikke å gå med til kun avslapning på La Palma Princess Vital & Fitness - her er det nemlig utrolig mange fasiliteter og aktiviteter, så ta med deg treningstøyet! Oppretthold formen i det mer enn 1.000 m2 store treningssenteret (for alle over 18 år), som tilbyr både cardio- og styrketrening, spinning, aerobic og mye mer! På resortet finner du også flere tennisbaner (hele seks baner) hvor det er mulig å få undervisning. Hotellets omgivelser byr inn til flotte turer på mountainbike - alt fra små turer med formidable utsikter, til downhill-trails for mer øvede. Det finnes også gode løperuter i flere nivåer fra hotellet, og våre reiseledere starter ofte dagen med en frisk gå- eller løpetur, hvor du gjerne kan bli med. 

På hotellet er det også mange muligheter innenfor gruppetrening. Bli med på yoga, pilates eller zumba, eller test kreftene med bodypump, HIT, spinning eller core-trening. Alle gruppetimene er selvfølgelig med dyktige instruktører. 

Etter en dag med masse aktiviteter, kan du pleie deg selv i hotellets spa-område (for alle over 18 år). Her kan du nyte et vell av behandlinger bl.a. sportsmassasje, samt slappe av i innendørsbassenget og saunaen. Dersom du reiser med barn finnes det også mange morsomme aktiviteter for dem, bl.a. en lekeplass, minigolf, barnebasseng og internasjonal miniklubb. 

Oppholdet ditt på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive, og her er det mange sunne og lekre retter og velge mellom. Alle hovedmåltidene blir servert fra buffet, og du har også mulighet for å spise på en av hotellets à la carte-restauranter én gang i løpet av oppholdet ditt - uten ekstra kostnad. Hotellet har selvfølgelig også flere barer, hvor du kan få kalde forfriskninger og herlige drinker på ferien din. 

Det er ingen tvil om at alle vil elske La Palma Princess Vital & Fitness! Romslige rom, god mat og mange lekre fasiliteter for både store og små. 

Viktig info:
Solias Premiumreise til La Palma Princess Vital & Fitnesss bestiller du her.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 183
Avstand til flyplass 30 km
Avstand til strand 2 km
Badehåndklær Ja
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Barneklubb Ja
Bassengbar Ja
Bussholdeplass 50 m
Byggeår 2004
Bytte av håndklær, pr uke 7
Diskotek/Nattklubb Ja
Etasjer 3
Føner Ja
Heis I deler av hotellet
Kaffe/te-koker Ja
Kjøleskap Nei
Lekeplass Ja
Lokalt sentrum 10 km
Massasje Mot betaling
Minibar Mot betaling
Nærmeste minimarked 0 m
Oppvarmet basseng Om vinteren
Parkering Ja
Rengjøring pr. uke 7
Resepsjon Ja, 24/7
Restaurant Ja
Safe Mot betaling
Skift av sengetøy, pr uke 3
Spaavdeling Mot betaling
Sprinkelseng Ja, må bestilles
Svømmebasseng Ja
Sykler For utleie
Telefon på rommet Ja
Tilgang til vaskemaskin Mot betaling
TV på rommet Ja
Underholdning Ja
WiFi Gratis i resepsjonen

Romtyper
På La Palma Princess Vital & Fitness bor du enten i store dobbeltrom med plass til to voksne og to barn, eller i familierom med plass til opptil to voksne og fire barn, eller fire voksne og to barn. Familierommene består av to rom med dør imellom, slik at man på disse rommene har adgang til to bad og to balkonger/terrasser.
Rommene er sjarmerende innredet i kanarisk stil, alle med telefon satellitt-TV og minibar (mot betaling). Det er mulig å kjøpe havutsikt og dobbeltrom til én person mot et tillegg. 

Pensjon
Oppholdet er med All Inclusive. Som All Inclusive-gjest kan du fritt spise på à la carte-restauranten én gang i løpet av ferien. Husk bare å reservere bord i restauranten til frokost.
Bemerk at menn skal ha på seg langbukser under middagen.

Annen informasjon om hotellet
Hotellet har håndkleservice ved bassenget. Det koster et mindre gebyr å skifte. Det finnes også et avlukket nudistområde med eget basseng.

Alle personer over 18 år kan gratis benytte seg av innendørsbassenget og spa-avdelingen to ganger i løpet av ferien. Utover dette koster det ca. 10 euro pr. dag pr. person.


Det er gratis WiFi i resepsjonen og på rommene. På rommene kan to enheter brukes samtidig.
Heis finnes kun i hovedbygningen. 

Adresse
Carretera de la Costa · Cerca Vieja, 10,
E-38740 Fuencaliente de la Palma
Tlf.: (34) 922 42 55 00
Web: http://www.princess-hotels.com/en/hotels-la-palma-hotel-la-palma-teneguia-princess-spa-conference-4-stars.html
Email: reservas.lapalma@princess-hotels.com

Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Del webadressen via epost.