Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Premium: Gastronomiske opplevelser

5

Store matopplevelser i kombinasjon med Madeiras populære luksushotell
Velkommen til Madeira og til en mat- og vinreise med gastronomiske opplevelser i særklasse. Vi har utvalgt tre gourmetrestauranter, hvor det er middager inkludert på reisen. Alle restaurantene ligger i Funchal. Dette er den perfekte reisen for deg som gjerne vil være sikker på å få store matopplevelser på ferien.

Samtidig bor du fantastisk til på et av Solias beste hoteller, Meliã Madeira Mare. Dette er et luksushotell med fantastisk beliggenhet ved havpromenaden i Lido-området. Her bor du i lyse og moderne dobbeltrom med balkong eller terrasse. Alle rommene har enten delvis eller full havutsikt.

Tre gourmetopplevelser
Det er tre gourmetmiddager inkl. vinmeny inkludert i reisen, på følgende restauranter:

√ Cris´s - I koselig miljø langs strandpromenaden i vestlige Funchal på Lido, ligger gourmetrestauranten Cris`s. Her kan du nyte en treretters middag, hvor du velger fritt fra den gjennomtenkte og velsmakende à la carte-menyen. Vin eller annen måltidsdrikke er inkludert. 

√ Do Forte - Gourmetrestauranten Do Fortes beliggenhet i 1500-tallsfortet i gamlebyen, gir deg en unik matopplevelse i historiske omgivelser. Her spiser du en treretters middag hvor du velger fritt ut ifra den varierte à la carte-menyen. Vin eller annen måltidsdrikke er inkludert. 

√ Nini Andrade Design Center - Denne gourmetrestauranten ligger på toppen av den gamle havnebryggen med enestående utsikt inn mot Funchal-bukten. Her serveres det nydelig mat, og du velger selv fritt fra à la carte-menyen. Vin eller annen måltidsdrikke er inkludert. 

Ved ankomst til Madeira får du vite hvilke dager det er booket bord på hvilken restaurant. På grunn av restaurantenes størrelse er det ikke garantert at samtlige reisende med Solia kan spise på samme restaurant samme aften. Transport til og fra restaurantene ordnes på egenhånd, dersom man ikke ønsker å gå. Hotellet er selvfølgelig behjelpelig med bestilling. Taxi er lett tilgjengelig på Madeira.

 Høydepunkter:
 • Frokost
 • Tre gourmetmiddager inkl. vinmeny
Les mer

Datoer og priser

Søket ga ingen resultater.

Se alt som er inkludert i prisen:

 • Flyreise tur-retur Oslo Lufthavn – Madeira
 • Opphold på 5-stjernershotellet Meliã Madeira Mare, i rom med delvis havutsikt eller havutsikt
 • Frokost på hotellet alle dager
 • Middag på gourmetrestaurant - Cris's
 • Middag på gourmetrestaurant - Do Forte
 • Middag på gourmetrestaurant - Nini Andrade Design Center
 • Skandinavisktalende reiselederservice og guider

Følgende er ikke inkludert:

 • Frivillige forsikringer
 • Måtid på flyreisen
 • Transport til og fra hotellet
 • Transport til og fra restaurantene
 • Aircondition
 • Barnebasseng
 • Gratis WiFi
 • Restaurant
 • Svømmebasseng

Luksushotell i fantastiske omgivelser i det populære Lido-området
Meliã Madeira Mare er et 5-stjernershotell med høy standard og fantastisk beliggenhet. Hotellet ligger helt perfekt til ut mot den populære havpromenaden, og dette gir en nydelig utsikt til havet. Promenaden byr også på hyggelige spaserturer i solen.

Når dere bor på Meliã Madeira Mare, bor dere nær det populære havbadet i Lido, men også nær Lido-områdets store tilbud av restauranter og barer. Hotellet har også mange fasiliteter, noe som gjør ferien fortreffelig. Her finner dere blant annet et treningsstudio, som dere kan benytte hvis dere vil være litt aktive på ferie.

Hotellets helt store samlingspunkt er det deilige bassengområdet med separat barnebasseng, poolbar, solsenger og parasoller. Fra bassenget er det en utrolig fin utsikt over havet, og det finnes flere solterrasser i forskjellige nivåer. Dersom dere tar solsengene på terrassen på toppen, blir utsikten bare enda bedre!

På hotellet er det også innendørsbasseng med SPA, tyrkisk bad og sauna. Her kan dere nyte flere forskjellige behandlingsformer (mot betaling) som f.eks. massasje, hydroterapi og floating. Det er også mulig å behandlinger til levende musikk (enkelte kvelder).

Hotellet har en hyggelig og flott restaurant, samt loungområde med bar. Fra hovedrestauranten er det mulighet for å sitte ute å spise, og dermed kan dere også nyte den vakre havutsikten samtidig. Videre har hotellet også en egen à la carte-restaurant, hvor dere kan spise én gang i løpet av oppholdet, dersom dere kjøper opphold med halvpensjon. Enkelte kvelder i uken er det underholdning med levende musikk.

Hotel Meliã Madeira Mare er uten tvil et av våre aller beste luksushoteller, og vi i Solia håper dere får et utmerket opphold.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 220
Badehåndklær Ja
Biljard Ja
Byggeår 2008
Bytte av håndklær, pr uke 6
Etasjer 10
Fitness-senter/Treningsrom Ja
Havbad 300 m Lido
Heis Ja
Lokalt sentrum 2,5 km
Oppvarmet basseng Ja
Rengjøring pr. uke 3
Safe Ja
Spaavdeling Mot betaling
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper:
Standard dobbeltrom med blant annet aircondition, telefon, TV, kaffe/tekoker, safe, harføner og minibar. Balkong/terrasse. 
Dobbeltrom med delvis havutsikt har to ordinære senger. 
Dobbeltrom med havutsikt har i tillegg mulighet for en ekstraseng. 
Frokost er inkludert.

Bemerk at gjester som har bestilt "Premium: Gastronomiske opplevelser" bor i dobbeltrom med delvis havutsikt. 

Mot tillegg:
Full havutsikt, halvpensjon, enkeltrom. Superior dobbeltrom med Tid for 2-pakke. Superiorrom har større balkong og ligger i hotellets fire øverste etasjer.

Annen info:
Gallamiddag 24/12 og 31/12 er inkludert for alle gjester.

Del webadressen via epost.