La Palma - den lille øya med den storslagne naturen

4

Bli med til La Palma – den grønneste og mest urørte av Kanariøyene. Vulkanøya har lenge stått litt i skyggen av de mer kjente kanariøyer som Gran Canaria og Tenerife. Heldigvis har nordmenn sakte men sikkert begynt å få øynene opp for denne fantastiske ferieperlen. La Palma er utsmykket med imponerende lavalandskaper, frodige skoger og bratte kyster, som sammen danner rammene for en eventyrlig ferie. 

På La Palma finner du et av de vakreste stedene i hele verden – Roque de los Muchachos, som er øyas høyeste fjell. På toppen har du panoramautsikt over hele La Palma, og hvis været er klart og skyfritt, må du ikke glemme å ta bilde av Tenerife, som stikker opp av havet i horisonten. Oppe på fjellet finner du flere observatorier, for La Palma er nemlig berømt for din fantastiske stjernehimmel. Det er ingen tvil om at øya er attraktiv for gåturer og naturentusiaster, men øya gjemmer også på mange flotte strender og bukter, hvor dere kan nyte solens stråler og ta en dukkert i det lune havet. De fleste strendene er sorte pga. lava, noe som gjør opplevelsen enda mer spesiell. 

La Palma har utrolig mye å by på: både spennende historie, betagende natur og flotte strender. Vi har sammensatt en reise med de viktigste severdighetene, så du kan reise hjem med bagasjen fylt av gode opplevelser og minner!

Høydepunkter:
 • Velkomstmiddag
 • La Palmas spektakulære utsikter
 • Oppdagelse i Santa Cruz
 • Det nordlige og naturskjønne La Palma
 • Skandinavisktalende reiseleder
Les mer

Dagsprogram

Dag 1
Avreise fra Göteborg
Avreise fra Göteborg

Ankomst til La palma. Transport til hotellet og innsjekking. 

Dag 2
Velkomstmiddag - Inklusive transport til og fra restauranten
Velkomstmiddag - Inklusive transport til og fra restauranten

Før vi starter på de spennende opplevelsene, starter vi uken med en velkomstmiddag på en lokal restaurant i den hyggelige byen Fuencaliente. Her spiser vi god mat, smaker på forskjellige viner og hygger oss i hverandres selskap. Vi bruker samtidig velkomstmiddagen til å drøfte noen av den kommende ukens opplevelser. Det flir en uke spekket med frodig natur, spennende historie og de vakreste utsikter. Velkommen til La Palma!

Dag 3
La Palmas spektakulære utsikter - Heldagsutflukt - Inklusive lunsj
La Palmas spektakulære utsikter - Heldagsutflukt - Inklusive lunsj

Vi starter dagens utflukt med å kjøre til Tazacorte. Byen er kjent for å være verdens bananhovedstad, og hele 80 % av den lokale befolkningen lever enten av å dyrke eller selge bananer. Etterfølgende kjører vi videre til Mirador El Time, hvor vi skal se en av de mest spektakulære utsiktene på La Palma: Aridane Dalen, som er spekket med bananplantasjer. Når vi har fått tatt et par flotte bilder, setter vi kursen mot Las Tricias – en liten landsby på den nordvestlige delen av lya. Her skal vi oppleve det autentiske La Palma og nyte den avslappende atmosfæren som preger byen. Gå en tur i de små og snirklende gatene, og ta deg god tid til å utforske den imponerende arkitekturen. Vi avslutter dagens utflukt med å besøke La Palmas største attraksjon, nemlig Roque de los Muchachos. Her kan du glede deg til å nyte utsikten over La Palma – en utsikt av de sjeldne! Dette vil du ikke gå glipp av.

Dag 4
På egen hånd
På egen hånd

I dag står det tid på egen hånd på programmet. Dermed har dere mulighet til å gjøre akkurat det dere selv har lyst til. Dere kan nyte en avslappende dag ved hotellets basseng, eller dere kan utforske enda mer av La Palma. Vår skandinavisktalende reiseleder er alltid behjelpelig med å komme med forslag og anbefalinger til hva dere kan gjøre. 

Dag 5
På oppdagelse i Santa Cruz - Halvdagsutflukt
På oppdagelse i Santa Cruz - Halvdagsutflukt

I dag skal vi utforske La Palmas hovedby, Santa Cruz og området rundt byen. Vi starter dagen med å kjøre til Mirador De la Conception, hvor vi tar et kort stopp. Her skal vi nemlig nyte den vakre utsikten over Santa Cruz, og ta noen gode bilder for de som ønsker det. Vi fortsetter videre til La Palmas eldste og viktigste kirke, The Royal Shrine of Las Nieves. Inne i kirken er det et fasinerende alter av sølv, som stammer helt tilbake fra 1700-tallet. Kirken oppbevarer også den Hellige Jomfru av Nieves i et glasshvelv i altertavlen, som er hovedfiguren i festivalen La Bajada de La Virgin, som feires hvert femte år. Vi avslutter dagen med å besøke Santa Cruz, som er en hyggelig by som pærer preg av dens historie. Vi går rundt i de brosteinsbelagte gatene, besøker historiske severdigheter og går ned til La Palmas eneste havn.

Dag 6
Det nordlige og naturskjønne La Palma - Heldagsutflukt inklusive lunsj
Det nordlige og naturskjønne La Palma - Heldagsutflukt inklusive lunsj

I dag snører vi på oss turskoene og setter kursen mot den nordlige delen av øya. Det er ikke uten grunn at La Palma blir kalt «Den grønne øy», for hele 40% av øya er nemlig dekket av fortryllende skog. Den nordlige siden av La Palma er den grønneste og frodigste, og i dag skal vi utforske nettopp denne spennende delen av øya. Vi kjører langs de svingete fjellveiene og tar flere stopp underveis. Vi skal jo nyte de enestående panoramautsiktene og knipse løs med kameraet. Videre utforsker vi Los Tilos-skogen til fots. Tilos-skogen er en regnskog som er proppet med grønne nyanser. Du blir fasinert allerede fra først øyekast! Vi avslutter dagen med å besøke Charco Azul, som er et naturlig havbasseng med den vakreste utsikten til havet, hvor små fiskebåter kjører rundt.

Dag 7
På egen hånd
På egen hånd

Dagen i dag er til fri disposisjon. Dere kan f.eks. velge å leie en bil og utforske øya på egen hånd. Eller kanskje det frister mer å slappe av ved hotellets basseng eller ved en av øyas vakre strender? Dere kan alltid spørre vår skandinavisktalende reiseleder dersom dere har spørsmål eller ønsker forslag til hva dere skal fylle dagen med. 

Dag 8
Hjemreise
Hjemreise

Så er det tid for å sette kursen hjem igjen, med bagasjen fylt med gode minner fra La Palma.

Den eksakte rekkefølgen på utfluktene får du på ankomstdagen. 

Se alt som er inkludert i prisen:

 • Flyreise tur/retur til La Palma
 • Opphold på H10 Taburiente Playa
 • Frokost
 • Velkomstmiddag
 • La Palmas spektakulære utsikter
 • Oppdagelse i Santa Cruz
 • Tur til det nordlige La Palma
 • Skandinavisktalende reiseleder

Følgende er ikke inkludert:

 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Mat ombord på flyet
 • Transport til og fra hotellet
 • Måltider og drikkevarer som ikke er nevnt i programmet

Datoer og priser

Søket ga ingen resultater.
 • Aircondition
 • Barnebasseng
 • Gratis WiFi
 • Mulighet for all inclusive
 • Restaurant
 • Svømmebasseng

Bo midt i Los Cancajos og rett ved strandpromenaden
H10 Taburiente Playa er som skapt for deg som vil nyte livet i La Palmas herlige ferieby Los Cancajos. Dette stedet er det perfekte utgangspunktet om du ønsker å utforske denne vakre øya. H10 Taburiente Playa tilbyr mange flotte fasiliteter, blant annet tennisbane, restaurant, barer og et deilig bassengområde. Det er kort vei til strandpromenaden hvor du kan gå fine turer.

Hotellets bassengområde har flott utsikt over havet. Her venter hele tre laguneformede bassenger, hvorav det ene er for de minste. Det er solsenger og parasoller til hotellets gjester. Du kan også få badehåndklær mot depositum (15 euro). 

Hotellfakta
Antall rom 433
Avstand til sentrum 5 km Santa Cruz
Avstand til strand 300 m
Badehåndklær Depositum
Badstue Mot betaling
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Biljard Mot betaling
Bordtennis Ja
Byggeår 1996
Bytte av håndklær, pr uke 7
Etasjer 6-7
Føner Ja
Heis Ja
Konferanserom Ja
Lokalt sentrum 50 m
Massasje Mot betaling
Minibar Mot betaling
Oppvarmet basseng Om vinteren
Rengjøring pr. uke 7
Renovert 2018
Resepsjon Ja, 24/7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safe Mot betaling
Skift av sengetøy, pr uke 2
Svømmebasseng Ja
Telefon på rommet Ja
Tennisbane Mot betaling
Tilgang til vaskemaskin Mot betaling
TV på rommet Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper
På H10 Taburiente Playa kan du velge mellom tre forskjellige romtyper: 

Dobbeltrom for tre personer med havutsikt. Enkeltrom kan fås mot et tillegg.

Familierom for tre voksne eller to voksne og to barn. Rommet består av et separat soverom og oppholdsrom. Havutsikt kan kjøpes mot tillegg.

Familiesuiter for tre voksne eller to voksne og to barn. Disse suitene er nyoppussede og består av et separat soverom (ingen dør) og oppholdsrom. Havutsikt kan kjøpes mot tillegg.

Alle rommene har aircondition, TV, safe (mot gebyr), bad/toalett med hårføner og balkong/terrasse.

Pensjon
Oppholdet er med frokost inkludert. Halvpensjon og All Inclusive kan kjøpes mot tillegg. Menn skal ha på langbukser under middagen.

Annen informasjon
Det er gratis WiFi på hele hotellet. Hotellet har veldig gode konferansefasiliteter til både store og små grupper. Kontakt oss for ytterligere informasjon.
Flystøy kan forekomme.

Adresse
Playa de Los Cancajos
E-38712-Playa de Los Cancajos-La Palma
Tlf.: (34) 922 18 12 77
Web: www.h10hotels.com
Email: h10.taburiente.playa@h10hotels.com

Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Del webadressen via epost.