Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Premiumreiser med Solia

    Premiumreiser

Premium - Ferie med fantastiske opplevelser

Solias Premiumreiser er hyggelige og sosiale turer av høy kvalitet, hvor du får unike opplevelser som skaper minner i lang tid fremover. Med Solia kan du reise på Premiumreise til Madeira og Estoril/Lisboa. Til Madeira er vi stolte av å kunne tilby mange forskjellige Premiumreiser, og vi håper du finner din favoritt blant alle våre skreddersydde reiser. Uavhengig av hvilken reise dere velger, er fellesnevneren for dem alle er at dere får mye for pengene, og ikke minst et knippe skreddersydde og innholdsrike opplevelser med i prisen. Turene er tilpasset voksne og det sosiale samværet, opplevelser og trygghet er satt i fokus. Når du reiser på en Premiumreise er det meste inkludert, noe som gjør din reise behagelig, forutsigbar og enkel. 

Se alle avganger for vår/sommer 2019 i reisekalenderen her

På Premiumreisen bor dere på flotte hotell som har god beliggenhet i forhold til reisemålets mange opplevelser. Dessuten bor dere også på samme hotell under hele oppholdet. De dagene det ikke er opplevelser på programmet, kan dere nyte ferielivet i skjønne omgivelser. 

Vi blir aldri ferdige med å lage Premiumreiser, fordi vi gjerne vil at du skal finne den perfekte opplevelsesreise hos oss. Nedenfor kan du se hvor vi tilbyr Premiumreiser. Under hver enkelt reise kan du lese mer om hvilke opplevelser den spesifikt inneholder. 

Solias skandinavisktalende reiseledere er med deg på hele reisen. De kjenner destinasjonen og historien bak opplevelsene, og venter på nettopp din Premiumreise. 

En Premiumreise inkluderer blant annet:

  • Flyreise tur-retur 
  • Nøye utvalgte hoteller med god standard 
  • Frokost og flere middager 
  • Innholdsrike utfluktspakker som gir de beste opplevelsene
  • Skandinavisktalende guider på reisemålet og på de fleste utflukter 

Vårt utvalg av Premiumreiser

La Palmas' kontraster

Bo på øyas beste resort og få fire spennende utflukter.
Les mer og bestill her >

La Palma - den lille øya med den storslagne naturen

Les mer og bestill her >

Estoril utenfor Lisboa

Få med deg områdets høydepunkter i den portugisiske og stilige badebyen.
Les mer og bestill her > 

Magiske Madeira

Velkommen til Atlanterhavets flytende blomsterbukett.
Les mer og bestill her > 

Del webadressen via epost.