Alle reiser
Premium- og rundreiser
  • Solia Rundreiser

    Rundreiser

En verden av opplevelser

En rundreise med Solia er en garanti for store opplevelser!
Våre rundreiser er fyldt med opplevelser og ekspertkunnskap, som du ikke kan søke deg opp til eller lese i bøker. Dette er opplevelser som du kan få, nettopp fordi våre reiseledere bor ute i verden og kjenner reisen bedre enn noen andre. Du kommer til å få en reiseopplevelse for livet, uansett hvilken av rundreisene du begir deg ut på. Vi har testet og kvalitetsikret reisene, og derfor tør vi å påstå at du kommer til å sitte igjen med minner for livet. 

Våre rundreiser er lagt opp med guidede turer og utflukter, og på de fleste rundreisene er det meste av mat og drikke inkludert i prisen.

Solias rundreiser er håndplukket for norske gjester, og vi lover at du kommer hjem med nye blikk og fantastiske reiseminner!

Våre rundreiser

Marokko - Myter og mangfold

Reis med oss til magiske Marokko og de fire kongelige byene Fes, Marrakech, Rabat og Meknes. Dette er en fantastisk reise for alle sanser!

Nyhet! Castles and Gardens

Velkommen til en innholdsrik rundreise i England hvor vakre slott, historiske byer, klassiske hager og ikke minst, magiske Stonehenge står på programmet. 

Rivieraens Gullkorn

Bli med på en reise som byr på en himmelsk blanding av fransk rivierastemning, maleriske landsbyer og italiensk mat, historie og kultur.

  

Del webadressen via epost.