Alle reiser
Premium- og rundreiser

Finn reise til Alanya

Reis til Alanya med Solia. Alanya er en velkjent og opplevelsesrik ferieby ved en av Middelhavets mest kjente sandstrender.

Alanya - det største turiststedet på den tyrkiske rivieraen
Alanya er med sine 120.000 innbyggere det største og best besøkte feriemålet på den tyrkiske Middelhavskysten. Langs Kleopatrastranden og den 5 km lange østre stranden, adskilt av en høy klippe med en middelalderfestning ruvende på toppen, strekker Alanya seg ut med de mektige Taurusfjellene som bakteppe. I følge legenden skal den romerske generalen Marcus Antonius ha gitt Alanya i kjærlighetsgave til sin elskerinne Kleopatra - som igjen har gitt navnet til både stranden og klippen. 

Alanya lokker livsglade feriegjester fra hele verden
Strandpromenaden og båthavnen, det store aktivitets- og shoppingutvalget og det nesten ubegrensede tilbudet av restauranter, barer, nattklubber og diskotek tiltrekker seg feriegjester fra hele verden. Stemningen er internasjonal, og fornøyelseslivet sentrerer seg først og fremst rundt havnen i Alanya. 

Alanya - herlige omgivelser og innholdsrikt opphold
Med tærne i Middelhavet og de majestetiske Taurusfjellene i ryggen er det mange interessante ting å gjøre i nærområdet. Du kan f.eks. få med deg markedet i Manavgat, bli med på en båttur eller oppleve Hamam - tyrkisk bad.Velkommen til det beste av Tyrkia!

Opplevelsesrike utflukter med Solia i Alanya

Solia tilbyr et omfattende utfluktsprogram i Alanya, med alt fra storbyutflukt til provinshovedstaden Antalya, til heldagsutflukt til naturfenomenet Pamukkale . Se våre reisetips, og les om utfluktene på vår hjemmeside. I informasjonspermen på hotellet ditt kan du også lese om vårt aktuelle utfluktsprogram. Utfluktene bestilles hos reiselederen på stedet.

 

Hotellkart

Del webadressen via epost.