Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Været i Phuket

Været i Phuket er varmt og vidunderlig

Gjennomsnittstemperaturer i Phuket

  JAN FEB MAR APR MAI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DES

32 33 33 33 32 31 31 31 31 31 31 31
23 23 24 24 24 24 24 24 24 24 24 23
28 28 29 30 30 30 29 29 29 29 29 28

 DAG    NATT     HAV

Fantastiske Thailand byr på et skjønt og tropisk klima. Været i Phuket er ingen unntakelse og med en gjennomsnittstemperatur på over 30 grader året rundt, er dere garantert en ferie fylt med varme på den sjarmerende og flotte thailandske øy.

Været i Phuket er varmt og vidunderlig

Hvis dere elsker varme, så er været i Phuket som skapt for dere. Temperaturene kommer nemlig sjeldent under 30 dager i dagtimene. De varmeste dagene får dere når dere besøker Phuket i februar, mars og april. I disse månedene er gjennomsnittstemperaturen om dagen på hele 33 grader.

Om natten er termometeret også gavmildt og byr på tropenetter med temperaturer på rundt 25 grader.

Fordi den generelle lufttemperaturen aldri faller nevneverdig, er havtemperaturen også stabil. Den varme luften hjelper nemlig vannet med å holde på varmen – også selv om Phuket ligger direkte ut til det åpne hav.

Dette gir dere en fantastisk badevannstemperatur på ca. 30 grader hele året! Været i Hua Hin om vinteren byr derfor på en herlig badeferie langs de lekre strendene.

Regnfulle sommermåneder

Om sommeren er været i Phuket derimot vått og regnfullt. Fra mai til oktober hersker de kraftige monsunvindene, som sender masse vinn og ikke minst kraftige regnskyll innover Thailand.

Phuket er faktisk et av de stedene i Thailand som er minst rammet av monsunregn, men likevel regner det i gjennomsnitt mer enn 20 dager i måneden i sommerperioden.

Hvis dere reiser i den thailandske høysesongen som starter i november og slutter i slutten av mars, får dere den aller beste ferien. Denne perioden er nemlig generelt tørr. Skulle dere likevel oppleve en mindre byge, kan dette føles både forfriskende og behagelig. Faktisk er det en spesiell opplevelse å merke de nesten lune regndråpene mot solvarm hud.

Del webadressen via epost.