Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Nai Yang

Om Nai Yang

Nai Yang – rolige omgivelser og deilige strender
Mange forestiller seg Patong når de tenker på Phuket; nattklubber, masse liv og underholdning. Hvis det er dét er det dere drømmer om, skal dere ikke velge Nai Yang – for det er den totale motsetning med få hoteller, lange sandstrender og rolig og avslappende stemning.

Lange sandstrender
I Nai Yang finner dere em av de lengste sandstrendene i hele Phuket-området. Dette gjær området perfekt til dere som gjerne ønsker å slappe helt av. Her er det også ganske rolig, for Nai Yang ligger nemlig midt i en nasjonalpark, og det betyr at det ikke bygges løs sånn som andre steder i Phuket. Det betyr også at det er god plass på strendene, fred og ro.

Avslappet atmosfære
Det er også likevel mye mer enn bare deilige strender i Nai Yang. Atmosfæren er hyggelig og avslappet, det er mange lokale gatekjøkkener og ikke minst lave priser. Dere finner et stort utvalg av gode og billige thai-restauranter i området, hvor dere kan nyte masse god mat uten å betale en formue. Området er spesielt kjent for sine lekre dykkeområder og dykkerskoler. Har dere lyst, så er det helt opplagt å prøve å dykke eller ta steget videre og ta dykkersertifikat.

Transfer
Når dere reiser med Solia til Phuket, er transfer alltid inkludert i prisen.
Det tar ca. 10 minutter å kjøre fra lufthavnen til det første hotellet i Nai Yang.

Hoteller

Del webadressen via epost.