Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Kata Beach

Om Kata

Kata – noe for enhver smak
I Kata finner dere skjønne omgivelser som passer både for par og barnefamilier. Hata har vakre og deilige strender, klart vann og mange aktiviteter.

Kata har alt
I Kata har dere alt innenfor rekkevidde – alt fra vannsportsaktiviteter og opplevelser, til en lang og gylden sandstrand og gode restauranter. Det er derfor ikke rart at Kata har blitt et populært område blant turister, og mange vender tilbake år etter år.

Nyt livet langs den deilige sandstranden, som også er ideell for barnefamilier. Vanner er perfekt for en dukkert, og etter en deilig dag på stranden, kan man lett få kvelden til å gå i Kata. Her er det mange hyggelige restauranter, barer og butikker. Dere kan selvfølgelig også gjøre som de lokale og spise ved de mange gatekjøkkenene som finnes i området.

Spennende opplevelser
Når dere holder ferie i Kata, har dere mange spennende opplevelser rett i nærheten. Det er enkelt å seile ut til mange av de nærliggende party-øyene, i tillegg til at det også er veldig god dykke- og snorkleforhold! Dere kan selvfølgelig også dra på oppdagelse i jungelen/nasjonalparken. Det er kort sagt opplevelser for enhver smak.

Transfer
Det tar ca. en time å kjøre fra lufthavnene til det første hotellet i Kata.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.