Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Karon Beach

Om Karon Beach

Karon – et av de mest kjente og populære reisemålene i Phuket

Karon er en av Phukets mest besøkte destinasjoner og er særlig kjent for sine lekre strender. Sanden er så fin at den nærmest «knirker» når man tar et skritt, også er det mange av dem – strendene altså. Karon har nemlig ikke mindre enn tre store strandområder på hele fem kilometer.

Deilige strender og gode opplevelser
Karon ligger på Phukets sydlige kyst, og slev om det er et veldig kjent område, er dette fortsatt en deilig og rolig plass. Helt mot syd kan man snorkle på et vakkert korallrev, som strekker seg helt ned til den neste byen, Kata. Karon byr på skjønne gåturer langs kysten, og dersom dere drømmer om en avslappet gåtur hånd i hånd i solnedgangen, er Karon det ideelle reisemålet.

Mange opplevelser
I området finner dere mange gode, lokale restauranter og barer til svært rimelige priser. Det finnes også mange små, hyggelige sidegater, hvor dere finner et enda større utvalg av butikker, spabehandlinger, restauranter og mye mer.

Vil dere oppleve mer og shoppe merkevarer, kan dere med fordel besøke Patong. Ta en tuk-tuk i ca. 6 kilometer og gå på oppdagelse på shoppingsenteret Jungceylon, som har mer enn 200 butikker.

Transfer
Det tar ca. en time å kjøre fra lufthavnen til det første hotellet i Karon.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.