Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • Familiehotell
 • Lekkert bassengområde
 • Romslige hotellrom
 • Spa-område

Swissôtel Suites Phuket Kamala Beach

4
Her får du
 • Familiehotell
 • Lekkert bassengområde
 • Romslige hotellrom
 • Spa-område
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

 • Aircondition
 • Barnebasseng
 • Familiehotell
 • Gratis WiFi
 • Restaurant
 • Svømmebasseng

Et perfekt hotell for alle aldre – med plass til hele familien!
Tett på den vakre Kamala-stranden, som er en av de beste i Phuket, finner dere Swissôtel Resort Phuket Kamala Beach. Her ligger alt til rette for at dere kan slappe av og nyte livet. Bad i det krystallklare vannet, nyt dagene på den hvite sandstranden eller slapp av ved bassenget. Resortet er bygget rundt det lange, vakre bassenget, omgitt av mange solsenger og parasoller.

Det er ingen tvil om at man kan leve det gode liv på dette resortet. Barna kommer til å elske det, da det finnes et stort barnebasseng og vannsklie. I den motastte enden ligger bassengbaren på land, og det er også en “swim up” bassengbar på området. På hotellet ligger det en hyggelig restaurant med utsikt over bassenget.

På hotellet finner dere gode fasiliteter for både barn og voksne. Det er et gratis treningsrom, et flott spa og en barneklubb som fritt kan benyttes til lek, så lenge en voksen er med. Det er også mange aktiviteter (noen mot betaling) på området. Selv restauranten har et lekehjørne for barna, så de små kan kose seg mens de voksne nyter en kaffe etter middagen.

Det er heller ikke langt fra hotellet til Phuket FantaSea, som er en fornøyelsespark med et show i verdensklasse. Hvis dere gjerne vil oppleve mer kan dere også besøke den største byen i området, Patong. Hotellet har en egen shuttlebuss som kjører dit flere ganger om dagen. Det koster ca.100 bath per person en vei. En taxi vil koste rundt 600 bath.

Fasilitetene, de store rommene og leilighetene gjør at resortet er spesielt egnet for barnefamilier.

 

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 180
Avstand til sentrum 8 km
Avstand til strand 500 m
Badehåndklær Ja
Badstue I spaavdeling
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Barneklubb Ja
Bassengbar Ja
Byggeår 2003
Bytte av håndklær, pr uke efter behov
Etasjer 3
Fitness-senter/Treningsrom Ja
Føner Ja
Heis Nei
Kaffe/te-koker Ja, vannkoker
Kjøleskap Ja
Lokalt sentrum 2 km
Massasje Mot betaling
Minibar Mot betaling
Nærmeste minimarked 0 m
Rengjøring pr. uke 7
Renovert 2015
Resepsjon Ja, 24/7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safe Ja
Skift av sengetøy, pr uke 3
Spaavdeling Mot betaling
Svømmebasseng Ja
Sykler For utleie
TV på rommet Ja, satelitt-TV
Vannsklie Ja
WiFi Ja

Romtyper:
Alle rommene på hotellet er flotte suiter med separat stue og soverom. Suitene har tregulv og er moderne med en smakfull innredning. I suitene finner man skrivebord, flatskjerm TV, DVD-spiller, hårføner og kaffe/te som fylles på daglig. Badene er store og flislagte – alle badene har dusj.

Alle rommene har møblerte balkonger eller terrasse med utsikt over det vakre bassengområdet. På soverommene er det enten kingsize-seng eller to store enkeltsenger. Stuen er innredet med en lekker sofa, stol og bord. I stuen er det redd opp til barn. Her blir sofaen til en sovesofa med plass til to.

One Bedroom Deluxe Suite er en suite/rom på 43 kvm med ett soverom og en separat stue – her kan det bo opptil 2 voksne og 3 barn. Det ligger enten i 2. eller 3.etasje med utsikt over bassengområdet. Bemerk at det er mulig med maks. to ekstrasenger. Et evt. 3.barn skal dersom sove med voksen. 

Pensjon
Frokost er inkludert i oppholdet, med mulighet for å oppgradere til halvpensjon (frokost og middag) og fullpensjon (frokost, lunsj og middag). 

Annen informasjon:
Barn bor gratis!

Fra hotellet til Kamala-stranden er det en kort gåtur. På veien vil dere passere et spennende utvalg av små butikker, lokale restauranter, massasje og skreddere. Det er ca. 2 km til det sentrum av Kamala.

Det kan være stor forskjell på høy- og lavvann på stranden – de thailandske myndighetene har derfor fjernet solsenger fra de offentlige strendene, så det er ikke mulig å leie solsenger eller parasoller.

Adresse
100/10 Moo 3, 83150 Kamala Beach, Thailand
Tlf.: +66 76 303 000
www.swissotel.com

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.