Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Kamala Beach

Om Kamala Beach

Kamala – rolig ferieområde med vakre sandstrender

Kamala er kjent for sine vakre og lange sandstrender. Her finner du en avslappet atmosfære og lokal stemning, hvor livet går sin stille gang. Det er ikke mange turister - og nettopp det skaper en spesiell ro. 

Ren avslapning
Nyt livet på de deilige sandstrendene. For mange er Kamala Beach selve begrepet på ren avslapning - nettopp fordi her har du alt det du trenger - men heller ikke mer enn det. Hotellene er flotte, det er gode restauranter som ligger direkte på stranden - og små butikker. Her er det likevel ikke noe bråk, neonskilt eller slitsomt byliv. Dette gjør området perfekt både for par og barnefamilier, som gjerne vil nyte Thailand i rolige omgivelser. 

Nær mer livlige omgivelser
Dersom livet i Kamala blir for rolig, kan dere enkelt reise til mer livlige omgivelser. Ta en tuk-tuk eller buss til Patong, noe som tar under en halvtime, og så befinner du deg midt i et virvar av restauranter, markeder og butikker. Her finner du også store shoppingsentre som selger merkevarer og elektronikk. Patong er perfekt for en dagsutflukt eller to, men de fleste er glade for å vende tilbake til Kamala igjen. Det er heller ikke uten grunn at det er her de lokale reiser for å nyte de vakre omgivelsene.

Transfer
Det tar ca. 45 minutter å kjøre fra lufthavnen til det første hotellet i Kamala.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.