Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Om Phuket

    Phuket

Bilder og video

Bli inspiret av bilder og video fra Phuket.

Se bilder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg av hoteller i Phuket.

Se våre hoteller her >

Om Phuket

Phuket – fantastisk badeferie med dykking og avslapning

Thailand er utrolig populært – og Phuket er ingen unntakelse. De fleste forbinder kanskje Phuket med fest og farger, men det er synd, for Phuket er mye mer enn det. Her får du nemlig avslapning, vakre strender, eksotisk dyreliv, regnskog, billig shopping og god mat. Alt sammen kan du nyte i en avslappende og behagelig stemning.

Vi i Solia er stolte av å ha Phuket på programmet. Vi har håndplukket en rekke gode hoteller hvor vi er sikre på at dere får en herlig ferieopplevelse! Det er mange turister som reiser til Phuket hvert år, og derfor er det ekstra viktig at man bor på et utvalgt hotell hvor fasiliteter og stemning stemmer overens med egne ønsker!

Mange flotte opplevelser
Ferieparadiset Phuket er Thailands største øy omringet av Andamanhavet. Her finner dere vakre strender, livlig stemning og ikke minst mange fantastiske opplevelser. I Phuket bor dere nær både frodig regnskog, flotte kokosplantasjer og eksotiske rismarker. Er dere opptatt av aktiviteter, så er det også mange muligheter for både gåturer, bambusrafting og alle former for vannsport. Dere finner også dykking i verdensklasse – og har du ikke opplevd havets eventyrligheter enda, er Phuket stedet for et dykkersertifikat. Har du allerede overgitt ditt hjerte til livet under vann, må du ikke gå glipp av dykketurer til de nærliggende øyene, Phu Phi og Similian. Sistnevnte er kjent for å være et av verdens ti beste dykkersteder.

Ren avslapning
Det er selvfølgelig ingen tvil om at Phuket også er perfekt dersom dere bare ønsker ren avslapning. De deilige sandstrendene og det krystallklare vannet innbyr til perfekte feriedager. Nyt også diverse spabehandlinger og la thai-massasjen vekke din vinterkalde kropp til live igjen.

Få det beste - bestill tidlig
Vi flyr med noen av verdens beste flyselskaper til våre oversjøiske reisemål bl.a. Thai Airways. Flere oversjøiske flyseter blir lukket ned for salg over en måned før avreise. Vi anbefaler derfor at dere bestiller deres reise i god tid. 

 

FAKTA

Avreise 
Solia flyr til Phuket fra Oslo med Emirates og Thai Airways.
Vi flyr via Dubai. 

Flytid
Ca. 6.5 timer til Dubai og ca. 8 timer fra Dubai til Phuket (reiser med Emirates)
På reiser med Thai Airways er mellomlandingen i Bangkok i stedet for Dubai. 

Transfer
Transfertiden fra flyplassen og til hotellene avhenger av hvilket område i Phuket som dere gjerne vil feriere i. 

Tidsforskjell
+ 6 timer om vinteren i forhold til Norge

Pass og visum
Passet ditt skal være gyldig i minst seks måneder fra hjemreisedatoen fra Thailand. Dersom oppholdet er under 30 dager kreves det ikke visum. På flyet får du utlevert et inn- og avreisekort som dere utfyller og leverer i passkontrollen.

Valuta
Thailandske Bath (THB). Dere kan også ta med internasjonale betalingskort, som aksepteres i de fleste butikker og restauranter. 

Strender
Phuket er kjent for sine vakre sandstrender - les mer under de forskjellige områdene om de forskjellige strendene.

De thailandske myndighetene har fjernet de fleste solsengene og strandbarene fra strendene. Derfor kan våre bilder gi et feilaktig inntrykk, da noen av dem er tatt da fasilitetene fortsatt fantes. Strendene er naturligvis minst like flotte som de ser ut som! 

Mat og drikke
Det er mange spisemuligheter i Phuket - alt fra store restauranter til små gatekjøkkener. Prisnivået er svært billig sammenliknet med Norge.

Transport
Det kjører både tuk-tuk'er og lokalbusser mellom flere av områdene i Phuket. Det er billig å komme seg rundt i området. 

Elektrisitet
220 v. I Thailand benytter de ofte flate pluggkontakter, men de fleste hoteller har europeiske stikkontakter også. Alternativt kan flate pluggkontakter kjøpes på supermarkeder eller i kiosker. 

Depositum på hotellet
Mange hoteller i Thailand tar et sikkerhetsdepositum når man sjekker inn på hotellet på kr. 500-1000. Man kan betale med kort eller kontanter. Dersom du betaler med kort, reserveres pengene på kortet. Da tilbakebetaling av depositum er via lokale banker, kan det ta 4-6 uker før beløpet igjen er tilgjengelig på ditt kort etter hjemreise. Dersom du betaler med kontakter, blir beløpet refundert i forbindelse med check out, hvis alt er som det skal være. 

Vår service
Solia tilbyr fleksible pakkereiser til Phuket. Disse reisene er uten reiseledere og mulighet for transport til/fra hotellet, men fortsatt med fly, hotell og pakkereisegaranti. 
Dere kan alltid se om dere bestiller en charter- eller fleksibel pakkereise når dere bestiller en reise. 

 

Fantastiske temperaturer

Været

Finn temperaturer og værutsikter for din reise året rundt!
Se været her >

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Finn din reise til Phuket

FILTRERING

Reisende

Kalender

Velg varighet

  • 7