Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Været i Krabi/ Ao Nang

Lunt badevann, varme netter og fantastiske temperaturer

Gjennomsnittstemperaturer i Krabi

  JAN FEB MAR APR MAI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DES

32 33 34 34 32 32 31 31 31 31 30 31
22 22 23 24 24 25 24 24 24 24 23 23
28 28 29 30 30 30 29 29 29 29 29 28

 DAG     NATT     HAV

Været i Krabi

Alt i det vidunderlige Thailand er fylt med det beste livet kan by på – og det gjelder også været i Krabi.

Her får dere alt det dere tradisjonelt forbinder thailandske ferieområder med: Lunt badevann, varme netter, lange dager og høye og fantastiske temperaturer.

Hele året ligger temperaturen på rundt 30 grader og i februar, mars og april, er det gode sjanser for enda varmere dager. Nettene er også lune når det gjelder temperaturene. Her står termometeret gjennomsnittlig på 25 grader i de varmeste månedene, og de varme nettene er med på å holde havtemperaturen oppe. Dette betyr at man også kan ta seg en dukkert i det turkisblå havet uten å rynke på nesa, uansett når på året dere reiser. Gjennomsnittstemperaturen i vannet er nemlig ca. 30 grader hele året rundt. Været i Krabi er med andre ord perfekt for en badeferie.

Varmt vær hele året

Kimaet i Krabi er tropisk, og derfor preget av en veldig våt periode – og en veldig tørr preiode. Temperaturen forblir imidlertid stabil og varm hele året.

Om sommeren er været i Krabi preget av til tider kraftige monsunvinder, som sender både regn og vind innover området. Dette gjør at spesielt august og september blir svært våte, og derfor er luftfuktigheten om sommeren også ekstra høy. Dette kan gjøre at temperaturene føles høyere enn det de faktisk er.

Reiseværet i Krabi er best om vinteren

På bakgrunn av dette er været i Krabi behageligst i vintermånedene, hvor det også er tørrest.

Det er dog alltid en risiko for nedbør når dere reiser til Thailand, men lufttemperaturen forblir ca. den samme. Det kan faktisk være en fin og spesiell opplevelse når de lune regndråpene rammer den solbrune huden. I noen tilfeller kan det også føles veldig forfriskende med et regnskyll når varmen trykker på.

Risikoen for regn er minst fra desember til mars, og det er også i disse månedene at dere får det høyeste antall solskinnstimer. Luftfuktigheten er helt naturlig også lavest når mengden av nedbør er lav, noe mange nordmenn foretrekker, fordi kombinasjonen av varme og fukt kan føles en smule uvant.

Del webadressen via epost.