Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • krabi/ao nang

Bilder og video

Bli inspirert av bilder og video fra Krabi.

Se bilder og video her >

Hoteller

Vi har et flott utvalg av hoteller i Krabi.
Se våre hoteller her >

Om Krabi/Ao Nang

Krabi er det perfekte reisemålet for dere som ønsker å oppleve det ekte Thailand i et avslappende område. Her er det natur i overflod, lange fantastiske kyststrekninger, spektakulære klippeformasjoner og mer enn 200 spennende paradisøyer med fantastiske, hvite sandstrender spredt rundt i det innbydende turkise vannet. I tillegg er innlandet frodig med jungel, tett skog, høye kalksteinsklipper, grotter, fossefall, templer og et eksotisk dyreliv.  

Vakkert og eksotisk
Med en seilbåt eller longtailbåt kommer du enkelt til noen av de mest eksotiske stedene du kan forestille deg! En av de vakreste øyene i Thailand er Phi Phi-øyene, som stikker opp av havet med sine mange flotte klippeformasjoner. Phi Phi-øyene byr også på nydelige, hvite sandstrender og er selve begrepet på tropisk ferie. Det tar kun 40 minutter å komme til Phi Phi-øyene med båt.

Et spekter av aktiviteter for hele familien
Både på de mange øyene og langs kysten er det et bredt spekter av aktiviteter for hele familien. Området tilbyr havkajakk, seiling, jungelvandring, klatring, snorkling og dykking. Dersom du er interessert i fugler, er det også et rikt og spennende fugleliv å observere. Det er også mulighet for å dra på et såkalt Sunset Cruise, hvor du spiser deilig thai-mat om bord på båten, mens du nyter solnedgangen.

Avslappet atmosfære og lekre sandstrender
Ao Nang er Krabis pulserende turistområde, men her er det likevel en veldig avslappet atmosfære. Å finne rundt i Ao Nang er veldig enkelt, da nesten alt ligger langs strandveien. Ao Nang-stranden er ganske annerledes sammenlignet med de fleste sørlige thailandske strender, da det verken er solsenger eller parasoller her. Rundt i Ao Nang finner du mange restauranter og barer, samt en rekke mindre butikker og skreddere. Det er også ved Ao Nang-stranden at de mange longtailbåtene legger til, for å seile til de omkringliggende øyene, deriblant Phi Phi.

Thailands mest ettertraktede strandområder
Railay Beach ligger svært nær Ao Nang og er et av Thailands mest ettertraktede strandområder. Du kan besøke denne stranden, eller du kan velge å på bo på et av Solias hoteller. Ved Railay vil du kunne oppleve den uberørte naturen. På den lille halvøya kan du oppleve fire forskjellige og nydelige sandstrender, med store kalksteinsklipper som sommer i imponerende formasjoner. Blant klippene finner du en liten lagune, grotter og flotte utsiktsposter. 


Selve Krabi by er som et knutepunkt for provinsen, og er ikke kun avhengig av turisme. Dette gjenspeiles i en by som er veldig sjarmerende og avslappet, og dette gir igjen gjestene en ekte opplevelse av Thailand og deres gjestfrihet.

Vår service i Krabi/Ao Nang
Solia tilbyr fleksible pakkereiser til Krabi/Ao Nang. Det betyr at du kan reise slik det passer deg. Du velger selv reiselengde. Våre fleksible pakkereiser er uten skandinavisktalende reiseledere, men fortsatt med fly, hoteller og pakkereisegaranti. Du kan alltid se om du bestiller en charterreise eller en fleksibel pakkereise ved bestilling.  

Transfer/transport
Transporttiden avhenger av trafikk og hvilket hotell du skal bo på, men med taxi kan du regne med en tur på ca. 45 minutter.

Bestill reise i god tid
Vi flyr med noen av verdens beste flyselskaper til Solias oversjøiske reisemål. Til Krabi flyr vi med Norwegian, som flyr direkte fra Oslo Lufthavn til Krabi. Da våre oversjøiske flyseter blir lukket ned for salg ca. en måned før avreise, anbefaler vi at dere bestiller deres reise til Thailand i god tid.

Depositum på hotellet
Mange hoteller i Thailand tar et sikkerhetsdepositum på 700-1300 kr., ved innsjekking. Betaling kan skje både med kort og kontant. Dersom du velger å bruke betalingskort, reserveres pengene på kortet. På grunn av at tilbakebetalingen av depositumet er via lokale banker, kan det ta 4-6 uker før beløpet er tilgjengelig på kortet ditt etter hjemreise. Dersom du betaler med kontakter, blir beløpet refundert i forbindelse med utsjekking, hvis alt er som det skal være

Fakta om Krabi
Krabi ligger ved Andamanhavet på den sørlige vestkysten av Thailand, 66 km øst for Phuket. Sesongen i Krabi er todelt, med den varme sesongen og sesongen med regntid. Den varme sesongen og høysesongen varer fra november til april. I denne perioden ligger temperaturen på mellom 30 og 34 grader, og det regner veldig lite.

Været i Krabi

Været

Finn temperaturer og værutsikter året rundt for din reise. 

Se været her >

Finn din reise

FILTRERING

Reisende

Kalender

Velg varighet

  • 7