Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Været i Khao Lak

Været i Khao Lak er fantastisk om vinteren

Gjennomsnittstemperaturer i Khao Lak

  JAN FEB MAR APR MAI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DES

32 33 34 33 32 31 31 31 30 31 31 32
21 21 22 23 24 24 23 24 23 23 22 21
28 28 29 30 30 30 29 29 29 29 29 28

 DAG     NATT     HAV

Thailand tilbyr generelt fantastiske temperaturer og rikelig med sol. Været i Khao Lak er ikke noe unntak, og med høye, stabile luft- og havtemperaturer året rundt, kan du være sikker på at den indre vinterkulden jages bort.

Været i Khao Lak gir deg blå himmel, strålende sol, lunt badevann og høye temperaturer uansett når i sesongen du reiser.

Været i Khao Lak er fantastisk om vinteren

Temperaturen i Thailand er generelt stabil alle årets måneder. Det skyldes landets plassering nær ekvator og de varme havstrømmene i området.

Den gjennomsnittlige temperaturen er over 30 grader året rundt. Varmest er det i februar, mars og april, hvor termometeret viser opp mot 34 grader – og noen dager enda litt til.

Nettene er også varme. Gjennomsnittstemperaturen er sjelden under 20 grader, og de fleste dager er natten enda lunere.

Den varme temperaturen både på dagtid og om natten resulterer i varmt badevann. Når luften aldri avkjøles, holder havtemperaturen seg også stabil. Det betyr at du kan hoppe i det turkisblå havet uten frykt for å fryse. Vannet er nemlig i nærheten av imponerende 30 grader hele året rundt.

Våte somre

Fra november til mars er været i Khao Lak relativt tørt, men du kan bli overrasket av en kortvarig skur eller to uansett når du reiser. Regnet kan imidlertid føles rensende og behagelig – og en kort skur blir derfor ofte ønsket velkommen på veldig varme dager. 

Fra mai til oktober er været i Khao Lak derimot veldig vått. På denne tiden hersker monsunvindene, og sender kraftige og hyppige regnskyll over Thailand. Det betyr at det i denne perioden regner nesten daglig. Temperaturen er imidlertid fortsatt høy og sommeren i Khao Lak er derfor veldig spesiell.

Dersom du gjerne vil på bade- og opplevelsesferie til Khao Lak, er de norske vintermånedene derfor det beste reisetidspunktet for å oppleve drømmen om Thailand.  

Del webadressen via epost.