Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Khao Lak

Bilder og video

Bli inspirert av bilder og video fra Khao Lak.

Se bilder og video her >

Hoteller

Vi har et flott utvalg av hoteller i Khao Lak.
Se våre hoteller her >

Om Khao Lak

Khao Lak – Ro, autentisitet og lekre strender

Drømmer dere om å nyte en eksotisk badeferie ved vakre sandstrender, hvor det er fred og ro så dere bare kan nyte livet? Hvis svaret er ja, så er Khao Lak et perfekt valg til ferien.

Khao Lak ligger nord for Phuket, hvor dere finner strender av Phukets kjente kaliber, men atmosfæren og livet er veldig annerledes. I Khao Lak er det nemlig roligere, mer autentisk og generelt bare mye roligere enn i Phuket. Likevel har dere alt dere trenger når dere ferierer i Khao Lak – alt fra butikker til gode restauranter.

Deilige strender og ferieliv
Khao Lak består av en lang sandstrand, som er inndelt i forskjellige avsnitt. Sanden er finkornet og vannet er vakkert og klart – akkurat som man drømmer om. Om dagen er det her områdets gjester samles, mens om kvelden trekker til hotellene eller til den hyggelige veien som går parallelt med kysten. Her finner dere nemlig alt fra restauranter, små markeder og gatekjøkkener – et ekte samlingspunkt!

Mye for pengene
Autentisiteten og det lokale liv skaper ikke kun en helt unik atmosfære, hvor man kommer tett på Thailand. Det betyr også at prisnivået er noe helt annet – ja, vi nordmenn vil kalle det svært billig. Når dere ferierer i Khao Lak, får dere kort sagt mye for pengene. 

Lekre hoteller – for alle aldre
Hos Solia har vi plukket ut de beste hotellene i Khao Lak, som passer til dine ønsker og behov. For det er nemlig mange ulike hoteller som blir besøkt av mange forskjellige nasjoner hvert eneste år, og da er det godt å vite at alt er i orden når man kommer frem. 

Mange opplevelser
Det finnes mange spennende opplevelser dere kan legge ut på når dere ferierer i Khao Lak. Besøk lokale landsbyer og lær mer om lokallivet, opplev vakre templer eller seil ut på det nydelige havet til de utallige paradisliknende øyer. Du kan blant annet besøke den berømte James Bond-øya eller de vakre Phi Phi-øyene.

Få det beste – bestill tidlig
Vi flyr med noen av verdens beste flyselskaper til våre oversjøiske reisemål bl.a. Emirates og Thai Airways. Flere oversjøiske flyseter blir lukket ned for salg over en måned før avreise. Vi anbefaler derfor at dere bestiller deres reise i god tid. 

FAKTA

 

Avreise
Når du reiser til Khao Lak med Solia flyr du til Phuket, enten med Emirates eller med Thai Airways. Dette avhenger av reisetidspunkt og hvor mange dager du ønsker å feriere. 

Transport
Transport-tiden avhenger av hviket hotell dere skal bo på i Khao Lak, men turen tar ca. 1 time og 15 minutter med taxi fra Phuket Lufthavn. 

Tidsforskjell
+6 timer om vinteren i forhold til Norge. 

Pass og visum
Passet ditt skal være gyldig i minst seks måneder fra hjemreisedatoen fra Thailand. Dersom oppholder er under 30 dager trenger du ikke visum. På flyet utleveres det et inn- og avreiseskjema som dere utfyller og leverer i passkontrollen. 

Valuta
Thailandske Bath (THB). Internasjonale betalingskort aksepteres i de fleste butikker og restauranter. 

Strender
Khao Lak er kjent for sine fantastiske strender. Langs kysten finner dere den pimære stranden som er inndelt i flere områder. 

De thailandske myndighetene har fjernet de fleste solsengene og strandbarene fra strendene. På grunn av dette kan noen av bildene våre gi et feilaktig inntrykk, nettopp fordi noen av dem er tatt da fasilietene fortsatt eksisterte.. Strendene er naturligvis fortsatt like flotte som de ser ut som! 

Mat og drikke
Det finnes flere restauranter i Khao Lak, og prisnivået er lavt - så her får du mye for pengene. De fleste restaurantene og gatekjøkkenene ligger langs hovedveien som går parallelt med kysten. 

Transport
Det går både tuk-tuk'er og taxier i Khao Lak. Dere kan også ta buss hvis dere f.eks. vil ta en tur til Phuket. 

Depositum på hotellet
Mange hoteller i Thailand tar et sikkerhetsdepositum når dere sjekker inn. Dette ligger på ca. 500-1000 kr og kan betales med kort eller kontanter. Dersom dere bruker betalingskortet, reserveres pengene på kortet. På grunn av at tilbakebetaling av depositum er via lokale banker, kan det ta 4-6 uker før beløpet er tilgjengelig på kortet ditt etter hjemreise. Betaler du med kontanter, så blir beløpet refundert i forbindelse med utsjekking, hvis alt er som det skal være. 

Vår service i Khao Lak
Solia tilbyr fleksible pakkereiser til Khao Lak. Det betyr at du kan reise slik det passer deg. Du velger selv reiselengde. Våre fleksible pakkereiser er uten skandinavisktalende reiseledere, men fortsatt med fly, hoteller og pakkereisegaranti. Du kan alltid se om dere bestiller en charter- eller fleksibel pakkereise når dere bestiller en reise. 

Fantastiske temperaturer og unike hoteller

Været - sjekk temperaturer og værutsikter for din reise

Temperaturen i Thailand er generelt stabil året rundt, men det beste reise-tidspunktet er om vinteren. Her finner du værutsikter året rundt for din reise. 
Se været her >

Vi anbefaler: Khao Lak Orchid Beach Resort

Superhyggelig hotell drevet av lokal familie. Bo med direkte adgang til stranden med rolig og avslappende atmosfære. 

Les mer og bestill her >

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Finn din reise

FILTRERING

Reisende

Kalender

Velg varighet

  • 7