Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • Høyt personlig servicenivå
 • Mulighet for direkte adgang til bassenget
 • Fantastisk atmosfære
 • Beliggenhet rett ved stranden
Utsolgt

Rest Detail Hotel

4
Her får du
 • Høyt personlig servicenivå
 • Mulighet for direkte adgang til bassenget
 • Fantastisk atmosfære
 • Beliggenhet rett ved stranden
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

 • Aircondition
 • Barnebasseng
 • Svømmebasseng
 • Restaurant
 • Strand

Høyt personlig servicenivå og mulighet for direkte utgang til bassenget
Gled dere til en fortryllende ferie på Rest Detail Hotel. Hotellet ligger i rolige omgivelser rett på stranden med en fantastisk atmosfære. Her er det også mulighet for å bo i rom med egen utgang direkte til bassenget.

Forestill dere det herligste badehotellet kombinert med Thailands varme og ekte spa-stemning – så har dere Rest Detail. Det blir rett og slett ikke mer innbydende enn dette. Hotellet ligger rett på stranden og er innredet i lyse farger med flotte detaljer. Atmosfæren er avslappende og perfekt for en hyggelig ferie, hvor det er tid og rom for å nyte hverandre.

Slapp av i lobbyen som også har en egen bar, som serverer snacks. Sjekk inn ved de små hyggelige bordene og nyt utsikten over bassenget og havet. Personalet her vil gjøre alt de kan for at dere får en uforglemmelig ferie.

Hotellet har to bassengområder. Det ene bassengområdet ligger foran resepsjonen med separat barnebasseng, mens det andre ligger foran villaene. Dersom dere velger en villa, har dere direkte adgang til bassenget fra terrassen med egne solsenger. Dette hotellet er det perfekte valg både for par og familier. Her kan man hoppe direkte i bassenget, mens andre nyter solen på terrassen.

Hotellet ligger rett på stranden. Stranden kan likevel forsvinne pga. høyvann. Dette har hotellet løst på fineste vis ved å lage sitt eget strandavsnitt på hotellet med den flotteste utsikten over havet.

Dere vil garantert nyte oppholdet på Rest Detail. Det er vanskelig å ikke falle for hotellet – og dersom dere ønsker flere opplevelser, har hotellet sin egen shuttleservice som kjører til sentrum av Hua Hin fem ganger om dagen. Dere kan selvfølgelig også prøve hotellets deilige SPA-område.

Rest Retail er kort sagt det perfekte valget for dere som ønsker et høyt servicenivå, fantastisk stemning og vakre omgivelser.

Husk å bestille i god tid
Vi flyr med noen av verdens beste flyselskaper til våre oversjøiske reisemål. Flere av flysetene på disse reisene blir lukket ned for salg over en måned før avreise. Vi anbefaler derfor at dere bestiller reisen i god tid. Normalt skal du bestille din reise til Thailand senest 2,5 måneder innen avreise.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 56
Avstand til strand 0 m
Badehåndklær Ja
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Bytte av håndklær, pr uke 7
Etasjer 3
Føner Ja
Kjøleskap Nei
Lokalt sentrum 4 km
Minibar Mot betaling
Rengjøring pr. uke 7
Restaurant Ja
Safe Ja
Svømmebasseng Ja
Telefon Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper:
Rest Green-rommene er flotte og lyse med dobbelt- eller enkeltsenger. Rommene er romslige – ca. 42 m2 og har aircondition, TV, dvd-spiller, safe, minibar, hårføner og kaffe- og tefasiliteter. Fra den store og møblerte balkongen har de fleste rommene utsikt til fjellene bak Hua Hin. Alle rommene har eget bad med egen dusj.

Rest Horizon-rommene er store hotellrom – ca. 64 m2 med dobbeltseng og samme fasiliteter som i Rest Green-rommene. Den store forskjellen er det store balkongen rett ut mot havet, hvor man har sin egen store «day bed» og privat Jacuzzi med en fantastisk utsikt. Alle disse rommene ligger i 3. eller 4.etasje og har eget bad med dusj, badekar og toalett. Det er gratis kaffe og te samt to vann på hotellrommet.

Pool Villaene har store og romslige rom – 65 m2 med møblert terrasse med bl.a. solmadrasser. Herfra er det direkte adgang til det vakre svømmebassenget. Selv barn kan være med for i starten av bassenget er det ikke dypt. Selve rommet har de samme fasilitetene som Rest Green-rommene, dog med både dusj og badekar. Fra terrassen er det skrå havutsikt.

Pensjon:
Oppholdet er med frokost.

Annen informasjon:
Stranden kan til tider forsvinne pga. høyvann.
Det kjører shuttlebuss til byen fra hotellet flere ganger daglig.
Det er hodeputemeny på hotellet. 
Det er mulig å sende forespørsel på villaer med 2-4 soverom.

Adresse
Hua Hin Soi 19 • Petchkasem Road • Amphur Hua Hin 77110 • Thailand
Tlf. +66 2684 1644.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.