Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Utsolgt

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

4
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Om hotellet

Ideell plassering rett ved vannet, med kort avstand til Hua Hin
Vi er stolte over å presentere Novotel Cha Am Beach Resort & Spa – et resort som uten tvil danner de perfekte rammer for deres ferie. Uansett om man reiser alene, som par eller som familie med barn, er dette hotellet et godt valg! Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa har nemlig fasiliteter for alle aldre.

Den store, lyse lobbyen innbyr til mange hyggelige timer. Her finnes det sportsbar, kaffebar og en liten suvenirbutikk. Fra resepsjonen er det flott utsikt utover bassengområdet og havet, som ganske enkelt har en supergod beliggenhet rett ved vannet.

Dagen starter perfekt på Novotel – for frokostbuffeen er ganske enkelt overdådig. Her finner dere alt fra suppe og wok-retter til mer internasjonal frokost. Det er frisk frukt og en kokk som hver eneste dag tilbereder en rett, mens dere venter. Det er rett og slett en reise å komme seg igjennom alt. I løpet av dagen er det utallige muligheter for å spise og drikke. Det er også en kafé i lobbyen, og middagen kan dere f.eks. nyte i «Ocean Italian»-restauranten. Utvalget er enormt og her finner du alt for enhver smak, uansett om du vil ha fisk og skalldyr, lekkert grillet kjøtt, stenovnspizzaer eller en overdådig salat fra salatbaren.

Hotellets store bassengområde er perfekt for alle aldre. Slapp av på de mange solsengene ved bassenget og nyt havutsikten eller skyggen under en av de mange parasollene. Dersom du reiser med barn, vil de garantert elske rutsjebanen i bassenget og de mange aktivitetene som finnes for barna. Fra 09.00-19.00 kan de også leke i den internasjonale barneklubben, hvor det er et lekeland. Det er også mulig å kjøpe aktiviteter mot et tillegg. F.eks. kan man male på t-skjorter eller få lakket neglene.

Det er også mange aktiviteter for par. Nyt en dag i hotellets eget spa-område, hvor det er mulig å kjøpe massasje, eller gå en tur i sky-baren, som har den vakreste utsikten over området. Dere kan også nyte livet i restauranten «Terrace Club», som ligger rett ved stranden. Her finner dere også hotellets Bali-senger, hvor dere virkelig kan ligge og nyte livet. På hoteller er det også et fint treningsstudio, hvis du f.eks. ønsker en aktiv start på dagen.

Novotel ligger i det hyggelige området Cha Am – et mer autentisk og rolig område sammenliknet med Hua Hun, som ligger ca. 25 kilometer sørover. I gåavstand fra hotellet finner dere både restauranter og små butikker. Ved stranden ligger det også flere gode restauranter. Hvis stranden ved hotellet blir smal pga. tidevannet, er den bredere kun få minutters gange fra hotellet. Dersom dere ønsker å oppleve mer byliv i Hua Hin, er det svært enkelt å komme seg dit. Hotellet har nemlig en egen shuttlebuss som kjører dit hele fem ganger om dagen (dette koster ca. 50 THB per. person hver vei, hvilket tilsvarer ca. 15 norske kroner).

Husk – bestill i god tid
Vi flyr med noen av verdens beste flyselskaper til våre oversjøiske reisemål. Flere oversjøiske flyseter blir lukket ned for salg over en måned før avreise. Vi anbefaler derfor at dere bestiller deres reise i god tid. Normalt skal du bestille fin reise til Thailand senest 2,5 måned før avreise.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 243
Badehåndklær Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Byggeår 2008
Bytte av håndklær, pr uke 7
Havbad 0 m
Heis Ja
Kjøleskap Nei
Lokalt sentrum 300 m
Minibar Mot betaling
Rengjøring pr. uke 7
Restaurant Ja
Safe Ja
Skift av sengetøy, pr uke 4
Svømmebasseng Ja
TV på rommet Ja
Utleie av strandhåndklær Ja
WiFi Ja

Romtyper:
Solia tilbyr tre forskjellige romtyper på hotellet.

Superiorrom
Store, lyste og morderne hotellrom på 34 m2.Alle rommene er velinnredete med flotte tregulv, aircondition, kaffe- og tefasiliteter, TV og DVD-avspiller. Badet er stort og flislagt med dusjkabinett. På Superior-rommene er det plass til to voksne og to barn.

Familierom (Deluxe rom)
Disse rommene har de samme fasilitetene som superior-rommene. De er dog en del større, nemlig 42 m2. Familierommene ligger midt i bygningen og alle har en helt fantastisk havutsikt utover Siambukten.
Familierommene har plass til 2 voksne og opp til 3 barn, som sover som sover i en kingsize-seng og opptil tre oppredninger. Rommet ommøbleres så det er plass til alle, dersom dere f.eks. reiser med tre barn.

Suiter
Disse rommene er hotellets absolutt beste og er på hele 56 m2. Her er soverommet og stuen adskilt (men uten dør). På grunn av at dette er hjørnesuiter, får man fornøyelsen av to forskjellige utsikter – fra stuen er det utsikt mot fjellene, og fra soverommet er det full havutsikt.

Det er mulig å sende inn forespørsel på connecting doors.

Pensjon
Oppholdet på Novotel er med frokost som serveres i hotellets hovedrestaurant, hvor buffeen bugner av al verdens lekkerier. Det er også mulig å kjøpe halvpensjon (frokost og middag) eller All Inclusive mot tillegg (les mer om All Inclusive nedenfor).

Annen informasjon om Novotel Hua Hin Cha Am Beach
Resort & Spa
Det koster ca. 100 kr å ta taxi til Hua Hin by.
Det kan være stor forskjell på høy- og lavvann, noe som kan bety at stranden kan forsvinne.
Det er under fem minutters gangavstand fra hotellet til en annen fin, liten strand.
Hotellet tilbyr også konferansefasiliteter, dersom dere er en større gruppe som skal avsted.
Hotellet ligger 209 km fra Suvarnabhumi lufthavn i Bangkok.

Adresse:
854/2 Burirom Road
Cha Am, Hua Hin
Phetchaburi 76120

All Inclusive (mot tillegg)

Måltider
Frokost serveres fra kl. 06.30-10.30 og nytes fra buffet i hotellets hovedrestaurant.
Lunsj serveres fra kl. 12.00-14.00 i restauranten Joe Kool's eller i Champions Sportsbar. Her kan du velge mellom en forrett eller en hovedrett, samt en dessert.
Middag serveres fra kl. 18.30-22.00. Dere kan nyte middagen i restauranten Ocean's Italian eller i Champions Sportsbar. Restaurantene serverer en treretters-meny eller buffet. 
Restauranten serverer en treretters meny.

Til lunsj og middag kan dere nyte godt av drikkevarer som brus, lokalt øl og husets vin.

Drikkevarer
Drikkevarer er inkludert i All Inclusive fra kl. 11.00-22.00. Dere kan fritt hente drikkevarer på følgende tidspunkter i følgende barer:

Joe Kool’s/Bassengbar: 11.00-18.00
Gravity Skybar: 16.00-22.00
Champions Sportsbar: 12.00-22.00

All Inclusive inkluderer brus, lokalt øl, husets vin, drinker og sprit fra en spesiell All Inclusive-meny.

Bemerk at All Inclusive slutter kl. 12.00 på avreisedagen.
Vær også oppmerksom på at hotellet kan gjøre endringer i All Inclusive-konseptet.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.