Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • ekte, thailandsk stemning
 • prisvinnende spa-område
 • luksushotell i stor, tropisk hage
 • strandbeliggenhet
 • frokost inkludert

Hyatt Regency Hua Hin

5
Her får du
 • ekte, thailandsk stemning
 • prisvinnende spa-område
 • luksushotell i stor, tropisk hage
 • strandbeliggenhet
 • frokost inkludert
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Om hotellet

 • Barnebasseng
 • Gratis WiFi
 • Aircondition
 • Svømmebasseng
 • Restaurant
 • Strand

Luksushotell i vakre omgivelser i Hua Hin
På noen hoteller føler man seg bortskjemt fra første sekund – sånn er det på Hyatt Regency Hua Hin. Her bor dere i de vakreste omgivelser rett ved stranden, med et stort basseng som er oppdelt i flere områder. Her er det alle muligheter for å finne sitt eget yndlingssted i hotellets store og tropiske hage. Det finnes også ulike aktiviteter for enhver smak. Det er rett og slett vanskelig å ikke forelske seg i dette hotellet.

Hyatt Regency er ren selvpleie. Nyt livet på hotellet, finn et område for ren avslapning eller det bassengområdet der passer for dere. Det er både et bassengområde med egen kunstig strand, barnebasseng med lekeplass og vannsklie, samt et avslappende område med boblebad. Ønsker dere å tilbringe timer på stranden, ligger den rett ved hotellet. Her er det altså gode muligheter for å komme helt ned i gir.

Aktivitetsmulighetene på hotellet er mange – og de fleste er gratis. Lær å praktisere yoga, vannaerobic, eller prøv å mate fisk. Spill tennis eller basketball, eller ta en tur til hotellets treningssenter, som er åpent 24 timer i døgnet. Etter en lang dag med mange aktiviteter, kan dere prøve hotellets egen thailandske eller italienske restaurant og avslutte med en forfriskende drink i baren.

Hyatt Regency er verdensberømt for sitt store, prisvinnende spa. Allerede på vei til massasje eller annen type behandling, trer man inn i en helt annen verden. Den lange stjernevekken skaper en helt unik stemning og atmosfære som en 1001 natts drøm. Her er det mange muligheter for både innendørs- og utendørsbehandlinger. Du vil aldri angre hvis du beveger deg inn i denne verden!

Hotellet ligger i vakre omgivelser litt utenfor Hua Hin. Hotellet har egen shuttleservice som kjører direkte til sentrum. Den kjører flere ganger om dagen og koster kun 50 bath (ca. 15 norske kroner) per person hver vei. 

Det er ingen tvil om at Hyatt Regency Hua Hin er et av våre beste luksushoteller. En fem-stjerners opplevelse du sent vil glemme.

Husk å bestille i god tid
Vi flyr med noen av verdens beste flyselskaper til våre oversjøiske reisemål. Flere oversjøiske flyseter blir lukket ned for salg over en måned før avreise. Vi anbefaler derfor at dere bestiller reisen deres i god tid. Normalt bør du bestill din reise til Thailand senest to måneder før avreise.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 213
Avstand til strand 0 m
Badehåndklær Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Etasjer 3
Føner Ja
Lokalt sentrum 4,5 km
Minibar Mot betaling
Restaurant Ja
Safe Ja
Svømmebasseng Ja
Telefon Ja
TV på rommet Ja, satelitt-TV
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper:
Moderne dobbeltrom
med bl.a. aircondition, skrivebord, safe, TV, minibar, kaffe/te-fasiliteter, telefon, iPod docking-stasjon, hårføner og møblert balkong med hageutsikt. 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenger. Opptil 3 personer. Reiser man flere sammen kan man ha to dobbeltrom med dør mellom balkongene.

Deluxerom med bl.a. aircondition, skrivebord, safe, TV, minibar, kaffe/te-fasiliteter, telefon, iPod docking-stasjon, hårføner og fransk balkong. Rommene er større enn dobbeltrommene.

Regency Club-rommene ligger i en egen del av hotellet, og gir tilgang til club-fasiliteter som eget svømmebasseng med bar og snackbar, egen frokostrestaurant. Før middag serveres det drinker og snacks (ca. kl. 17-19) og hele dagen blir det servert te og kaffe i loungen.

Pensjon
Oppholdet er med frokost inkludert, men du har også mulighet til å oppgradere til halvpensjon eller fullpensjon. 

Annen informasjon
Hyatt Regency vil i løpet av sommeren renovere store deler av hotellet. Dette gjelder dog ikke Club-avdelingen. Hotellet bestreber seg på at gjestene som bor på hotellet ikke blir generet av byggestøy. Det kan likevel forekomme noe byggestøy på området fra og med mai t.o.m september 2019. 

Hotellet ligger 229 km fra Suvarnabhumi lufthavn i Bangkok.

Adresse:
91 Khao Takiap Road
Nong Kae, Hua Hin
Prachuap Khiri Khan 77110

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.