Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • Den beste beliggenheten i Hua Hin
 • Skrå havutsikt fra alle rom
 • Stranden like ved hotellet
 • Mange ulike aktivitetsmuligheter
 • Gratis WiFi på hele hotellet

Hilton Hua Hin Resort & Spa

5
Her får du
 • Den beste beliggenheten i Hua Hin
 • Skrå havutsikt fra alle rom
 • Stranden like ved hotellet
 • Mange ulike aktivitetsmuligheter
 • Gratis WiFi på hele hotellet
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Om hotellet

 • Aircondition
 • Barnebasseng
 • Gratis WiFi
 • Sentrum
 • Strand
 • Svømmebasseng

Den beste beliggenheten i Hua Hin!
Hilton Hua Hin Resort & Spa ligger i sentrum og samtidig rett ved stranden. Kort sagt en helt perfekt beliggenhet, hvis dere ønsker å oppleve Hua Hin. Hotellet er kjent for sin internasjonale standard med mange aktivitetsmuligheter, stort bassengområde, havutsikt og ikke minst store hotellrom! Hotellet er det perfekte utgangspunktet for store og små.

På Hilton Hua Hin har dere alt det dere trenger i nærheten. Her finnes det flere restauranter, en stor lobby med lobbybar, strandbar, i tillegg til bassengbar. Det store svømmebassenget med bar, solsenger, parasoller og håndkleservice, er samlingspunktet på hotellet. Her er det også barnebasseng og spabasseng. Dessuten har du direkte adgang til stranden.

Hotellets beliggenhet gjør det superenkelt å oppleve livet i Hua Hin. Dere kan selvfølgelig også bli på hotellet, hvor det er hyggelige restauranter, live-musikk om kvelden og en flott skybar med en enda flottere utsikt! Dere må virkelig ikke gå glipp av en drink i disse fantastiske omgivelsene.

Dersom dere er aktive, er Hilton Hua Hin hotellet for dere. Her finner dere et stort treningssenter, bordtennis, biljard, tennis, squashbaner og barneklubb. Dersom dere først skal til flyplassen etter utsjekkingstidspunktet fra hotellrommet, har dere mulighet for å bruke badene på treningssenteret før avreise.

Det er ingen tvil om at mange gjester velger Hilton Hua Hin gang på gang. Hotellet er ganske enkelt kjent for sine fantastiske fasiliteter, gode beliggenhet og høye servicenivå. Så dere kan bare glede dere til ferien!

Husk – bestill i god tid
Vi flyr med noen av verdens beste flyselskaper til våre oversjøiske reisemål. Flere oversjøiske flyseter blir lukket ned for salg over en måned før avreise. Vi anbefaler derfor at dere bestiller deres reise i god tid. Normalt skal du bestille fin reise til Thailand senest 2,5 måned før avreise.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Avstand til sentrum 0 m
Avstand til strand 0 m
Badehåndklær Ja
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Føner Ja
Heis Ja
Restaurant Ja
Safe Ja
Svømmebasseng Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper:

Classic Ocean View (tidl. Hilton Ocean View)

42 m2 stort hotellrom, dekorert i lekker thaistil med tregulv, aircondition, satellitt-TV, sofaavdeling, minibar, safe, bad med dusj, badekar og hårføner. Det er også en stor møblert balkong med havutsikt. Her er det mulig å bo to voksne og to barn (2-11 år). 

Deluxe Ocean View (tidl. Deluxe Room)
42 m2 stort hotellrom, dekorert i legger thaistil med tregulv, aircondition, satellitt-TV, sofaavdeling, minibar, safe, bad med dusj, badekar og hårføner. Det er også en stor møblert balkong med havutsikt. På disse rommene er det mulighet for å bo to voksne og to barn under 12 år. 

Premium Ocean View (tidl. Deluxe Room / Deluxe Ocean View Plus)
42 m2 stort og nyrenovert hotellrom, dekorert i lekker thaistil med tregulv, aircondition, satellitt-TV, sofaavdeling, minibar, safe, badeværelse med dusj, badekar og hårføner. Det er også en stor møblert balkong med havutsikt. På disse rommene er det mulighet for å bo to voksne og to barn under 12 år. 

Executive Ocean View (tidl. Executive Bay Room) 
Her får man virkelig mye for pengene på et nyrenovert 42 m2 stort rom, lekkert dekorert med tregulv, aircondition, stor flatskjerms-TV, sofaavdeling, minibar, safe, bad med dusj, badekar og hårføner. Dessuten stor er det en stor møblert balkong med havutsikt.  

Nyt frokost i Club Loungen på Mezzanine Floor (3.etasje). Her er det også gratis forfriskninger hele dagen. Nyt ettermiddags-te, og om kvelden er det drinker før middagen og kanapeer. Det er også gratis internettilgang i loungen.

Ocean Junior Suite (tidl. Premier Ocean View)
60 m2 stort og romslig hotellrom innredet i thailandsk stil. Rommet har kingsize-seng, TV og DVD, gratis aircondition, stort bad og balkong, hvor den fantastiske utsikten over bukten kan nytes til det fulle. Her er det mulig å bo 2 voksne og 2 barn opp til 18 år. 

Executive  Junior Suite (tidl. Premier Ocean View / Ocean Junior Suite Plus)
60 m2 stort, nyrenovert og romslig rom, som er innredet i thailandsk stil. Rommet har kingsize-seng, TV og DVD, gratis aircondition, stort bad og balkong, hvor den fantastiske utsikten over bukten kan nytes. Mulighet for å bo 2 voksne og 2 barn opp til 18 år.

Adgang til Club Loungen, hvor det er gratis forfriskninger hele dagen. Nyt ettermiddags-teen, og om kvelden er det drinker før middagen og kanapéer. Det er også gratis internettilgang i loungen.

Ocean Suite (tidl. Pacific Suite med havutsikt / Ocean Executive Suite)
80 m2 store og praktfulle suiter med separat oppholdsrom med spisebord og sofagruppe. Stort soveværelse med dobbeltseng, TV og DVD, gratis aircondition, stort bad, trådløst internett mot betaling, medbring egen Laptop. Suitene ligger i den fremste delen av bygningen og har store balkonger med havudsikt. Her er det mulig å bo 2 voksne og 2 barn opp til 18 år.

Adgang til Club Loungen, hvor det er gratis forfriskninger hele dagen. Nyt ettermiddags-teen, og om kvelden er det drinker før middagen og kanapéer. Det er også gratis internettilgang i loungen.

Executive Ocean Suite (tidl. Pacific Suite med havutsikt / Ocean Executive Plus)
80 m2 store, praktfulle og nyrenoverte suiter med separat oppholdsrom med spisebord og sofagruppe. Stort soveværelse med dobbeltseng, TV og DVD, gratis aircondition, stort bad, trådløst internett mod betaling, medbring egen Laptop. Suitene ligger i den fremste delen av bygningen og har store balkonger med havutsikt. Mulig å bo 2 voksne og 2 barn opp til 18 år.

Adgang til Club Loungen, hvor det er gratis forfriskninger hele dagen. Nyt ettermiddags-teen, og om kvelden er det drinker før middagen og kanapéer. Det er også gratis internettilgang i loungen.

Alle Executive og Premium-rom er renoverte.

Pensjon
Oppholdet er med frokost.

Mer om Hilton Hua Hin Resort & Spa
Barn 2-12 år spiser til halv pris - gjelder ifølge med en fulltbetalende voksen. Maten bestilles og betales direkte til hotellet.

Hotellet ligger 225 km fra Suvarnabhumi lufthavn i Bangkok

Adresse:
33 Nares Damri Alley
Hua Hin, Hua Hin
Prachuap Khiri Khan 77110

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.