Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Hua Hin

Bilder og video

Bli inspirert av bilder og video fra Hua Hin.

Se bilder og video her >

Hoteller

Vi har et stort utvalg av hoteller i Hua Hin.

Se våre hoteller her >

Hua Hin

Hua Hin – nyt sommeren året rundt på Thailands royale riviera

I Hua Hin er alt det gode fra Thailand samlet på et lite område. På Solias luksushoteller ved hvite sandstrender, kan dere nyte en avslappende ferie, kombinert med kulturelle utflukter. 

De kongeliges favorittbadeby i luksuriøse omgivelser
Da den thailandske kongefamilien valgte Hua Hin som sitt favorittferiemål og oppførte vakre palasser, forandret byen seg for alltid til et reisemål med uante muligheter. Her kan de tilreisende slappe av på luksuriøse hoteller i toppklasse med herlige sandstrender og vakker natur utenfor døren.

Et annerledes thailandsk reisemål
Hua Hin er et annerledes thailandsk feriemål. Den thailandske kongefamilien nyter stor respekt blant befolkningen, og innbyggerne i Hua Hin setter sin ære i å holde byen ren, velholdt og trygg til ære for kongeparet. I motsetning til mange andre områder i Thailand er det ingen synlig prostitusjon her. Solia tilbyr hoteller av topp kvalitet, og på grunn av at det er her den thailandske kongefamilien ferierer, gjøres det også en ekstra innsats for å holde byen ryddig. Bo på et av Solias hoteller og opplev den fine sandstranden som strekker seg langs hele kysten, de mange restaurantene, barene og butikkene og ta deg en tur til Hua Hin Night Market på kvelden, hvor det kryr av små salgsboder og restauranter.

Et av Thailands mest populære reisemål - med masse å finne på
Hua Hin er et av Thailands mest populære reisemål og tilbyr mange kulturelle og sportslige aktiviteter, med flere velholdte golfbaner i vakre omgivelser. Byen velsignet med vakre sandstrender som passer utmerket for barnefamilier. Siden Hua Hin ligger ved Siambukten er havet varmt året rundt, og alle fristes til bading i det turkise havet. Om kvelden kan du utforske handlegatene i sentrum. Her er det et stort utvalg av butikker, restauranter og barer. Prøv noen av havets delikatesser på en av de mange strandrestaurantene.

Golf i Hua Hin i vakre omgivelser
Dersom dere spiller golf, ligger flere av Thailands beste golfbaner ca. 30 minutter med bil fra Hua Hin. Dere finner bl.a. den berømte Black Mountain, Banyan Golf Club, som er flott integrert i naturen mellom trær og klipper, samt Sea Pines, som ligger ned mot stranden sør for Hua Hin. Ved togstasjonen i Hua Hin ligger den eldste golfbanen i Thailand fra 1924, Royal Hua Hin Golf Course. 

Solias høye hotellstandard i Hua Hin
Våre hoteller i Hua Hin gir deg en unik opplevelse og skaper ekte feriestemning fra dag én! Med sine praktfulle svømmebasseng, innbydende spasentre, aktiviteter for både barn og voksne, et stort utvalg av restauranter og det velkjente høye thailandske servicenivå, er våre hoteller en opplevelse i seg selv. 

Depositum på hotellet
Mange hoteller i Thailand tar et sikkerhetsdepositum når dere sjekker inn på hotellet, på ca. 700-1300 kr. Dere kan betale med kort eller kontanter. Dersom dere bruker betalingskort, reserveres pengene på kortet. Da tilbakebetaling av depositum er via lokale banker, kan det ta 4-6 uker innen beløpet er tilgjengelig på kortet ditt etter hjemreise. Dersom du betaler med kontanter, blir beløpet refundert i forbindelse med utsjekk, dersom alt er som det skal være. 

Fakta om Hua Hin
Hua Hin i det vestlige Thailand er Thailands eldste reisemål med temperaturer på mellom 20 og 32 grader året rundt. Den fredelige badebyen ligger ut i Siam-bukten, 200 km sørvest fra Bankok som tilsvarer en 4-timers kjøretur. 

Transfer
Vi tilbyr transport fra Bangkok lufthavn til Hua Hin. Du tar bare kontakt med lufthavns-representanten, som viser deg veien til transferen som du skal på. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av vårt transfertilbud, ber vi deg likevel melde din ankomst til vår lufthavns-representant. Det blir nemlig lang ventetid for våre gjester hvis vi venter på noen som ikke kommer. Les mer om transfer og hvordan du finner frem i Bangkok lufthavn her.

Vidunderlige temperaturer året rundt

Været

Finn temperaturer og værutsikter for hele året for din reise

Se været her >

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Finn din reise

FILTRERING

Reisende

Kalender

Velg varighet

  • 7

Slik finner du vår representant i Bangkok lufthavn

Ankomst til Bangkok Lufthavn - slik finner du rundt… 

Når du ankommer lufthavnen i Bangkok er det skilter som vider veien til passkontrollen (på engelsk Immigration), og til bagasjebåndet (på engelsk Luggage Claim).

Når du har passert både passkontrollen (immigration) og fått bagasjen din, så går du til EXIT B – se kartet nedenfor. Det er svært vigtig at du går direkte til EXIT B – også selv om du eventuelt får utlevert bagasjen din ved en annen utgang.

Ved EXIT B skal du finne veien til Meeting Point / Gate 3, hvor du møter vår lufthavns-representant, som venter med et Solia-skilt.

Du tar bare kontakt med lufthavns-representanten, som viser deg veien til transferen som du skal på. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av vårt transfertilbud, ber vi deg likevel melde din ankomst til vår lufthavns-representant. Det blir nemlig lang ventetid for våre gjester hvis vi venter på noen som ikke kommer.

Har du spørsmål eller behøver hjelp i lufthavnen, kan du ringe vår servicetelefon på +66 859186329.

Last ned en utskriftsvennlig PDF her