Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Thailand

Thailand - "Smilets land" ønsker dere velkommen til en herlig badeferie!

Det er ikke uten grunn at Thailand er et av nordmenns mest populære reisemål. Tenk på alle de sterke inntrykkene man har med seg hjem fra en reise til «Smilets land». Det største inntrykket står thaiene selv for – med sine smil og hjelpsomhet. Opplevelsene er så varierte at det er vanskelig å velge: Gåtefulle templer, elvepadling, vandringer i jungelen, pudderhvite strender og besøk hos fjellfolket i nord. Severdighetene tar aldri slutt.

Thailand er et avslappende ferieparadis som vi reiser tilbake til år etter år. Når den kalde vinteren regjerer i Norge, lokker Thailand med lekre sandstrender og krystallklart badevann. I tillegg byr Thailand på massevis av eksotiske opplevelser som f.eks. dykking, bambusrafting, besøk ved templer med lekre Buddha-statuer omgitt av lekesyke apekatter, i tillegg til flotte og fargerike elvemarkeder.

I Thailand kan dere oppleve noen av verdens fineste golfbaner og dykking i verdensklasse! I tillegg kan landet friste med billig shopping på fargerike markeder med alt fra lekre vesker, flotte sjal og tørklær til billig elektronikk og alt mulig nips. Eller hva med skreddersydde klær til attraktive priser?

Solias utvalg av hoteller i Thailand er nøye utvalgt, slik at du skal få en ferie du sent vil glemme. Thailand ligger 15 grader nord for ekvator og tilbyr et lekkert, tropisk klima med temperaturer mellom 24 og 38 grader. Sjekk ut våre tre flotte reisemål Hua Hin, Khao Lak og Phuket - og finn din favoritt!

Meditasjon er en stor del av den buddhistiske religionen, og dersom dere vil ha fred og ro til å samle tankene gir Thailand rom for dette. Plei deg selv med en opplivende spa-behandling, nyt en avslappende ryggmassasje i strandkanten til lyden av palmesus og bølgeskvulp og nyt tilværelsen langt vekk fra den kalde, norske vinteren. Her kan dere virkelig få ladet opp batteriene under solens varmende stråler.

Naturen er virkelig fantastisk i Thailand. Her kan du nyte synet av fossefall, frodige fjell, barske klipper og gylne drømmestrender. Thailand venter på dere igjen og igjen. Har dere først vært her, er det stor sannsynlighet for at dere kommer tilbake!

Få det beste – bestill tidlig
Vi flyr med noen av verdens beste flyselskaper til våre oversjøiske reisemål blant annet Emirates. Flere oversjøiske reisemål blir lukket ned for salg over en måned før avreise. Vi anbefaler derfor at dere bestiller deres reise i god tid.

Endring ang. strendene
Thailandske myndigheter har fjernet alle former for ulovlig kommersiell virksomhet fra strendene, bl.a. utleie av solsenger og strandkafeer. Dette betyr at våre reisebilder og filmer kan gi et falskt inntrykk da de stammer fra den tiden da strandfasilitetene fortsatt var tilgjengelige. Strendene er naturligvis fortsatt like vakre, men tilbudet av tjenester kan altså være mindre enn det bilder og film skildrer.

Fakta
Sørøst i Asia ligger Thailand, et land på størrelse med Spania. Hele 65 millioner innbyggere står klare med åpne armer. Ca. 95 % av thaiene er buddhister – en religion med mye varme, toleranse, nestekjærlighet og gjestfrihet., Derfor er Thailand et reisemål hvor alle uansett kjønn, alder og status føler seg velkomne.

Thailand er en konstitusjonelt monarki med en verdsatt kongefamilie i spissen. Thaiene forguder sin konge og setter opp flotte seremonier, palasser og monumenter til hans ære. Demokratiet er utbredt og folket velger selv sin leder.

Fleksible pakkereiser
Solia tilbyr fleksible pakkereiser til Thailand. Dette er reiser uten skandinavisktalende reiselederservice og mulighet for transfer til/fra hotellet, men reisen er fortsatt med fly, hotell og pakkereisegaranti. Her velger dere selv hvor lenge dere vil feriere – perfekt dersom f.eks. 7 dager er for lite og 14 dager er for mye. Når dere bestiller en reise, kan dere alltid se om dere bestiller en charterreise eller en fleksibel pakkereise.

Reisemål i Thailand

Krabi/Ao Nang

Fantastisk badeferie med dykking og avslapning.

Les mer og bestill her >

Khao Lak

Rolig og autentisk atmosfære med lekre strender. 

Les mer og bestill her > 

Phuket

Fantastisk badeferie med dykking og avslapning.

Les mer og bestill her >

Hua Hin

De kongeliges favorittbadeby i luksuriøse omgivelser. 

Les mer og bestill her >

Finn din reise til Thailand

FILTRERING

Reisende

Kalender

Velg varighet

  • 7