Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Været på Tenerife

Varme temperaturer i vinterhalvåret

Gjennomsnittstemperaturer på Tenerife

  JAN FEB MAR APR MAI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DES

21 22 24 26 27  28  29  29  28 26 24 22
15 15 16 16 17  19 21 21 21 21 18 16
20 20 20 20 21  21 22 22 22 23 20 20

 DAG     NATT    HAV

Været på Tenerife

Kanariøyenes perle...

Når vi fryser og drømmer om sol og sommer her hjemme, er været på Tenerife en herlig tanke. Fra høsten setter inn til påsken er overstått i april, kan du på noen få timer være i sol og varme på de populære Kanariøyene. 26 grader i oktober eller 24 grader i mars, hva venter du på? Bestill en reise til den fantastiske ferieøya Tenerife med Solia – det er alt du trenger for å komme deg gjennom den kalde, norske vinteren.

Været på Tenerife

Været er fantastisk året rundt, og det er kanskje spesielt på høsten og vinteren at vi i kalde nord tenker på å dra en tur hit. Kun en få timers flyvning direkte fra Oslo, og du befinner deg i sol, varme og avslappet atmosfære. Den spanske øya utenfor kysten av Afrika ligger langt nok sør til at varme og sol er tilstede hele året. Det er ikke nødvendig å reise til den andre siden av jordkloden for å få høyere temperaturer i vinterhalvåret – Tenerife har ideelle temperaturer når du trenger det som mest. Ta et bad i 23 grader varmt vann i høstsesongen eller ring inn det nye året med over 20 grader, sol og varme. Tenerife passer for hele familien, voksne par eller for venner som gjerne vil ut og oppleve noe nytt.

Frost eller sol?

Du kan nyte begge deler i desember, men vil du også ha temperaturer over 20 grader så bør du dra til Tenerife med Solia. Det fantastiske, milde kystværet og mange solskinnstimer året rundt, varmer opp steinøya så den alltid er varm og behagelig. Lad opp til vinteren med sol på høsten eller feir jul og nyttår på en solrik Kanariøy. Sjarmerende landsbyer, fantastisk natur og tradisjonsrik spansk mat gjør Tenerife til det perfekte feriestedet for enhver type turist. Legg deg ved bassenget og nyt All Inclusive i en uke, 14 dager eller 3 uker, eller dra på oppdagelsesferd og se kultur og natur i det flotte været.

 

Del webadressen via epost.