Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • 5-stjerners luksushotell
 • rett ved stranden
 • mange fasiliteter
 • flere lekre bassenger

Hard Rock Hotel Tenerife

5
Her får du
 • 5-stjerners luksushotell
 • rett ved stranden
 • mange fasiliteter
 • flere lekre bassenger
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Restaurant
 • Strand
 • Svømmebasseng

Spektakulært 5-stjernershotell med mange fasiliteter
Hvis du liker fantastisk service og overdådig luksus, som til og med kan gjøre en rockestjerne sjalu, ja da skal du feriere på Hotel Hard Rock Tenerife. Hotellet formår på aller fineste vis å mikse den stilfulle og litt spesielle Hard Rock-merkevaren med den fantastiske atmosfæren, som Tenerife har å byde på. Hotellet er et ideelt valg for deg som gjerne vil nyte en avslappende ferie i luksuriøse omgivelser.

Hotellet har et helt nydelig bassengområde, hvor du kan slenge deg ned på en av de mange solsengene, mens du nyter tilværelsen fullt ut. Når solstrålene blir litt for sterke, kan du slå opp parasollen og ta en pause i skyggen. Ta en dukkert i et av de lekre bassengene eller gå en tur forbi bassengbaren og få deg en forfriskende drink og deilig snacks på solterrassen.

Det er ingen grunn til å være nervøs for å gå sulten i seng på Hotel Hard Rock Tenerife. Her er det flere restauranter som serverer fantastiske retter til enhver smak. Frokosten blir servert i hotellets buffetrestaurant, Sessions. Har du valgt halvpensjon er det også her du spiser middag. Hotellet har også flere à la carte-restauranter, som alle har en bred og lekker meny. Her er det også et vell av barer, hvor du kan få kalde forfriskninger og drinker i verdensklasse.

På Hotel Hard Rock Tenerife er det masse å gjøre, og det er ingen unntakelse for hotellets yngre gjester. Her er det internasjonal barneklubb som er delt opp i tre aldersgrupper, så det er aktiviteter for alle. Lullaby er for de helt yngste fra 6 måneder til 3 år, mens Hard Rock Roxity Kids Club er fra 4-9 år og Teen Spirit er fra 10-16 år.

Videre har hotellet et vell av fete fasiliteter som du kan benytte deg av på ferien. Du kan f.eks. prøve de forskjellige sportsfasilitetene både på hotellet og på stranden. Vedlikehold formen på treningsstudioet eller spill strandvolleyball på stranden. Hotellet har også noen lekre spa-fasiliteter, samt masse underholdning om kvelden.

Hotellet ligger i aller første rekke ut til Atlanterhavet og har derfor sitt eget, private strandområde. Her kan du slappe av på en av de mange solsengene og ta en dukkert i det deilige havet. Ved stranden ligger Beach Club hotell, hvor du kan nyte maten med havutsikt.

Velkommen!

Hotellfakta
Á la carte-restaurant Ja
Aircondition Ja
Avstand til strand 0 m
Badehåndklær Ja
Badstue Ja
Bar Ja
Bassengbar Ja
Beach Club Ja
Dykking/vannsport Ja
Familievennlig Ja
Fitness-senter/Treningsrom Ja
Føner Ja
Game room Ja
Heis Ja
Jacuzzi Ja
Lekeplass Ja
Massasje Ja
Oppvarmet basseng Ja
Resepsjon Ja
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safe Ja
Skjønnhetssalong Ja
Snackbar Ja
Spaavdeling Ja
Sprinkelseng Ja
Svømmebasseng Ja
Telefon Ja
TV på rommet Ja
Underholdning Ja
Utleie av strandhåndklær Ja
Vannsportseter Ja
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper
På Hard Rock Tenerife kan du velge mellom flere ulike luksuriøse romtyper, hvor det er tatt hensyn til den minste detalj på samtlige rom:

Deluxe Silver dobbeltrom: Stilfullt og moderne innredet i både lyse og mørke farger. Rommet er 35m2 stort og er utstyrt med egen balkong/terrasse, eget toalett/bad, hårføner, flatskjerms-TV, aircondition, telefon WiFi, og har dessuten mulighet for romservice. Her er det plass til opptil to voksne og ett barn.

Deluxe Gold dobbeltrom: Denne romtypen har samme størrelse som ovenstående, og er også innredet på samme måte. På dette rommet har du delvis havutsikt. Her er det plass til opptil to voksne og ett barn.

Silver Studio Suite: Denne romtypen er 50m2 stort, og får deg til å føle at du bor som en rockestjerne. Rommet er innredet i både lyse og mørke toner, og badet er stort og lekkert. Rommet består av et stort kombinert soverom/oppholdsrom med en sovesofa. Videre har rommet egen balkong/terrasse, hårføner, flatskjerms-TV, aircondition, telefon WiFi og har dessuten mulighet for romservice. Her er det plass til opptil tre voksne eller to barn og to voksne.

Alle rommene er lydsikret og har mørkleggingsgardiner.

Det er også mulig å bo alene på et Deluxe Silver-rom mot et gebyr.

Pensjon
Oppholdet på Hotel Rock Tenerife er med frokost inkludert. Du har også mulighet for å oppgradere til halvpensjon.

Adresse:
Avenida Adeje 300, Av. Playa Paraiso, s/n, 38678,
Santa Cruz de Tenerife, Spania

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.