Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Playa Paraiso

Om Playa Paraiso

Playa Paraiso – Avslappet ferieby

På den sørvestlige delen av Tenerife, kun 10 km fra øyas hovedby, ligger den lille og utrolig hyggelige feriebyen Playa Paraiso. Den lille byen er full av sjarme og har en utrolig hyggelig atmosfære, hvor tempoet er skrudd helt ned. Playa Paraiso er perfekt for deg som ønsker en avslappende ferie, naturskjønne opplevelser og rolige omgivelser.

Strendene i Playa Paraiso
Det finnes tre små strender i Playa Paraiso, som alle ligger inne i klippebukter. Før i tiden bestod alle tre strendene av småstein og grus, men stranden Playa Las Galgas ble for noen år siden renovert. Her fylte man på med lys sand, moderne fasiliteter og store og svaiende palmer. Her har du mulighet for å slenge deg ned på solsengene og bare slappe av til lyden av skvulpende bølger.

Selv om det ikke er en strand, så er saltvannsbassenget Lago Paraiso virkelig verdt et besøk. Du betaler entre for å komme inn på området, men så kan du bare slappe av og nyte tilværelsen, enten på en av solsengene eller i det fantastiske saltvannsbassenget.

Restauranter og natteliv

Selv om Playa Paraiso er en mindre ferieby med kun en håndfull hoteller, rå rommer byen likevel en rekke restauranter. Uansett om du ønsker lokale retter, fiskerestauranter eller steder med internasjonal meny, så vil du nok finne deg et sted i byen. På noen av restaurantene kan du nyte middagen med utsikt til Atlanterhavet.

Nattelivet i Playa Paraiso er avdempet og tilbakelent. Her kan du nyte en drink på kvelden til tonen av god musikk, men de store diskotekene finner du ikke her. De finnes til gjengjeld i den nærliggende feriebyen Playa de las Americas. Playa de las Americas er uten tvil Tenerife sitt midtpunkt av fest og farger, hvor diskoteker, barer og festglade mennesker ikke er en mangelvare.  

Opplev mer av Tenerife
Tenerife er fylt med spennende severdigheter, flotte utsikter og spektakulære naturopplevelser. Det kan helt klart anbefales å ta turen forbi Teide nasjonalpark, som er en helt fantastisk opplevelse. Her ligger Teide-vulkanen, som med sine 3718 meter er Tenerifes sitt høyeste punkt. Nasjonalparken er ideell for å kjøre rundt med bil, og da foregår turen også i ditt helt eget temp.

Transfer
Det tar ca. en halvtime å kjøre fra flyplassen på Tenerife til hotellet vi har i Playa Paraiso.

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.