Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Los Gigantes

Om Los Gigantes

Rolig feriemiljø i vakre omgivelser
På Tenerifes vestkyst ligger den hyggelige badebyen Los Gigantes, som byr på rolig feriemiljø i vakre omgivelser. Her bor du nær havet, med panoramautsikt over naboøya La Gomera og de gigantiske klippene som har gitt stedet sitt navn. Stedet er utmerket om du vil foreta utflukter langs Tenerifes frodige nordkyst, til vulkanen Teide eller byen Masca.

Solsikkert klima og vakker natur
Los Gigantes ligger på den nordre delen av Tenerifes vestkyst, med utsikt mot naboøya La Gomera. Området har et mildt og stabilt klima året rundt, med flere soltimer enn noe annet sted på Tenerife. Stedet består av lav bebyggelse som rammes inn av vaiende palmer og vakker beplantning. Fra stedets marina har du utsikt over Atlanterhavet og de imponerende klippene, Los Gigantes (som betyr ”giganter” på spansk). Her er det flere restauranter og barer og stedets fine lavasandstrand. 

Puerto de Santiago og Playa de la Arena
Los Gigantes grenser mot fiskebyen Puerto de Santiago og hotellområdet Playa de la Arena. Mellom disse tre mindre stedene er det gangavstand. Puerto de Santiago har bevart sin opprinnelige karakter, selv om flere og flere turister finner veien hit. I skråningene over havnen ligger det både vanlige bolighus og hoteller. Noen flere kilometer mot sør ligger Playa de la Arena, som har områdets lengste og bredeste sandstrand. 

Tenerifes frodige kyst
Los Gigantes er et utmerket utgangspunkt for utflukter med leiebil langs Tenerifes nordkyst. Her møtes du av frodig og grønn natur, som står i sterk kontrast til sydkystens ørkenliknende landskap. Langs svingete fjellveier når du byene Masca, Icod de los Viños og Garachico. Også byen Puerto de la Cruz ligger innen rekkevidde for en dagsutflukt. Der er det et stort utvalg av butikker og den tropiske papegøyeparken Loro Parque. 

Spanias høyeste fjell Teide 
Fra Los Gigantes er det bare fem mil opp til toppen av Teide på 3 718 m.o.h. Vulkanen er Tenerifes og Spanias høyeste fjell. Nasjonalparken Las Cañadas del Teide rommer unik natur og vandremuligheter. Med taubane kan du ta deg helt til topps. 

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.