Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • Fantastisk beliggenhet direkte på strandpromenaden
 • Favoritt blant stamgjester
 • Nyoppussede leiligheter
 • To bassengområder - et er oppvarmet
 • Direkte adgang til stranden

Hovima La Pinta

4
Her får du
 • Fantastisk beliggenhet direkte på strandpromenaden
 • Favoritt blant stamgjester
 • Nyoppussede leiligheter
 • To bassengområder - et er oppvarmet
 • Direkte adgang til stranden
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

 • Aircondition
 • Barnebasseng
 • Svømmebasseng
 • Restaurant
 • Strand

Helt nyoppusset hotell med fantastisk beliggenhet
La Pinta har vært et av Tenerifes mest populære hotell i årevis, og fra og med vinteren 17/18 blir hotellet enda bedre! Hotellet gjennomgår nemlig en omfattende oppussing, som får La Pinta til å fremstå som helt nytt. Alle rommene blir helt nye, og de mange herlige fasilitetene blir enda bedre. Det er altså et helt nytt La Pinta som åpner dørene – men fortsatt med den samme gode service og stemning.

La Pinta har uten tvil en av Costa Adejes beste beliggenhet direkte på strandpromenaden, rett ut mot Atlanterhavet. Her bor du komfortabelt og vakkert i velutstyrte og nyoppussede leiligheter, og samtidig veldig sentralt. Sentrum ligger kun 200 meter fra hotell, og i samme avstand finner du den sjarmerende lystbåthavnen hvor det er mye å se på. I området ligger det også et stort antall fine barer, innbydende kafeer og lekre restauranter. La Pinta tilbyr mange gode fasiliteter både for barn og voksne. Bor dere her, så er det nesten sikkert at ferien blir en suksess!

Nyt avslappende dager ved et av de to flotte bassengområdene med solterrasse, oppvarmet svømmebasseng, eget barnebasseng og bassengbar. Fra bassengområdet er det også direkte adgang til stranden og strandpromenaden. Benytt dere også av de forskjellige aktivitetsmulighetene – squash, biljard og bordtennis. Her er det også en liten lekeplass til de yngste gjestene, samt internasjonal barneklubb. Minst et av bassengene er oppvarmet i perioden fra november til slutten av mars.

Gled dere også til å nyte maten i bufférestauranten. Her nyter dere ferien med halvpensjon, men det er også mulig å bestille både fullpensjon og All Inclusive. Faller valget på sistnevnte, kan dere nyte ferien uten bekymringer – og maten er helt topp. Det er selvfølgelig også basseng- og snackbar på hotellet.

Vi ønsker deg velkommen til et helt nytt La Pinta – bedre enn noensinne! 

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall leiligheter 229
Avstand til sentrum 200 m
Avstand til strand 50 m
Badehåndklær Mot betaling
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Barneklubb Ja
Bassengbar Ja
Biljard Mot betaling
Bussholdeplass 15 m
Byggeår 1987
Bytte av håndklær, pr uke 2
Etasjer 6
Føner Ja
Heis Ja
Kjøkkenkrok Ja
Kjøleskap Ja
Lekeplass Ja
Oppvarmet basseng Om vinteren
Parkering Mot betaling
Rengjøring pr. uke 5
Renovert 2017
Resepsjon Ja, 24/7
Restaurant Ja
Safe Mot betaling
Skift av sengetøy, pr uke 1
Svømmebasseng Ja
Sykler For utleie
Telefon Ja
TV på rommet Ja
Underholdning Ja
Utleie av strandhåndklær Ja
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper
På La Pinta kan du velge mellom flere forskjellige leilighetstyper – alle er helt nyrenoverte og innredet med egen balkong/terrasse, gratis WiFi, gratis luftkondisjonering, kjøleskap, TV, telefon, safe (mod avgift) samt bad med hårtørker.

2- eller 3-roms leilighet, comfort, med balkong/terrasse 
Alle comfort-leiligheter er innredet med bad med dusj og hårtørker. Kjøkken med keramisk komfyr, mikrobølgeovn, kaffefasiliteter, vannkoker, brødrister og kjøleskap. Luftkondisjonering, balkong/terrasse, TV og gratis WiFi. Safe (mot avgift).

3-romsleilighetene har et ekstra soverom.

I 2-romsleilighetene kan det bo opp til tre voksne eller to voksne og to barn, mens de 3-romsleilighetene har plass til fem voksne eller fire voksne og to barn (minimum 4 voksne).  

2-romsleilighet, familie, med balkong/terrasse
Leiligheter inndredet med forskjellige temaer spesielt for familier. Alle disse leilighetene har direkte adgang til hotellets lekeplass, og er utstyrt med barnestoler og flaskevarmer. Familieleilighetene er utstyrt med de samme fasiliteter som comfort-leilighetene.

Her kan det bo inntil tre voksne og to barn eller fire voksne og to barn (minimum tre voksne).

2- eller 3-romsleilighet, superior, med balkong/terrasse og havutsikt
Alle superior-leiligheter er inndredet som comfort-leilighetene, men har i tillegg flott havutsikt.

Alle 3-romsleiligheter har et ekstra soverom.

I 2-romsleilighetene kan det bo opp til tre voksne eller to voksne og to barn, mens 3-romsleilighetene har plass til fem voksne eller fire voksne og to barn (minimum 4 voksne).  

2- eller 3-romsleilighet, excellence, med balkong/terrasse og havutsikt
Alle excellence-leiligheter er luksuriøst og moderne innredet. De har alle en fantastisk havutsikt og har en stor balkong med private solsenger. Badet med dusj og fasiliteter som f.eks. badekåpe og tøfler. Kjøkkenet er innredet som i comfort-leilighetene, men har i tillegg en velkomstpakke samt Nespresso-maskin, som blir etterfylt med nye kapsler hver dag. Gratis WiFi.

Alle gjester som bor i excellence-leilighetene har første prioritet ved reservasjoner i temarestauranten, ekstra turn down-service (rommet gjøres klar til natten) og hodeputemeny.

Alle 3-romsleilighetene har et ekstra soverom.

I 2-romsleilighetene kan det bo inntil tre voksne eller to voksne og to barn, mens 3-romsleilighetene har plass til fem voksne eller fire voksne og to barn (minimum 4 voksne).  

Pensjon:
Oppholdet er med halvpensjon, men det er mulig å oppgradere til halvpensjon plus (inklusive drikkevarer til middagen), helpensjon, helpensjon plus (inklusive drikkevarer til lunsj og middag) eller all inclusive. 

Annen informasjon:
Du kan få havutsikt mot tillegg. Det er nivåforskjeller i leilighetene og trapper i området, så leilighetshotellet anbefales ikke for bevegelsehemmede. Der vil forekomme litt støy fra barene på strandpromenaden. Pent antrekk i restauranten (ikke singlet på mannlige gjester, langbukser er påkrevd).

Julemiddag (25.12) og nyttårsmiddag (31.12) er inkludert i prisen ved halvpensjon. 

Adresse
Avenida de España • ES 38660 Costa Adeje • Tenerife • Spanien
Tlf. 00 34 992 71 55 58 • www.hovima-hotels.com

All Inclusive (mot bestilling)

Måltider
Alle måltider serveres fra buffeen i hotellets hovedrestaurant.

Frokost: 07.30 - 10.30
Lunsj: 13.00 - 15.00
Middag: 18.30 - 21.30

Utover dette serveres det snacks løpende fra kl. 10.00 – 00.00

Temarestaurant
I løpet av ferien kan du mot reservasjon prøve hotellets temarestaurant. Her serveres middagen fra kl. 18.30 - 21.30. Dersom ferieoppholdet er i en uke, er det én middag inkludert, mens det er hele tre middager inkludert hvis dere bort på hotellet i to uker. Disse middagene skal reserveres på forhånd, og følger førstemann til mølla-prinsippet (excellence-leiligheter har førsterett).

Drikkevarer
Det er drikke inkludert i barene fra kl. 10.00 - 00.00, som blant annet tilbyr vann, brus, øl, varme drikker og andre alkoholholdige drikker, f.eks. drinker.

I hovedrestauranten – til måltidene – kan dere nyte vann, brus, lokal øl, og husets vin (øl og vin serveres imidlertid kun til lunsj og middag). 

Piknik og tidlig frokost
Hvis dere ønsker å dra ut fra leilighetshotellet, er det fullt mulig å få en piknik-kurv i stedet for lunsj eller middag. Det samme gjelder tidlig frokost to-go,
hvis dere ønsker frokost fra kl. 05.30 - 06-45. Begge deler må bestilles på forhånd dagen før.

 

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.