Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Costa Adeje

Om Costa Adeje

Costa Adeje – hyggelige restauranter og fine strender
Langs strandpromenaden nord for Playa de las Américas ligger flere av Tenerifes fineste ferieområder – og Costa Adeje er intet unntak. Her er det fine sandstrender, mange restauranter og et hyggelig havnemiljø. Området strekker seg helt fra utkanten av Playa de las Américas til eksklusive Fañabé.

Det gode liv på stranden
Costa Adeje strekker seg langs strandområdet fra Playa de las Américas til Fañabé. På stranden er det alltid liv – her ligger det et utall barer og restauranter som serverer både internasjonale og lokale retter. Det ligger flere strender langs promenaden, som er gratis å bruke, og ved noen av dem er det også vannsportsaktiviteter.

Tett på det lokale livet og de store feriestedene
De fleste restaurantene ligger på stranden og langs strandpromenaden, men det ligger også mange  oppe i byen. Gå en tur i sentrum, hvor de lokale holder til. Herfra kan dere ta bussen til både Playa de las Américas og Los Cristianos, men de nås også lett ved å gå eller sykle langs promenaden.

Eksklusive Fañabé
Følger du strandpromenaden vestover vokser Costa Adeje til sist sammen med den eksklusive bydelen Fañabé. Her kan du nyte et fredelig miljø, handle i eksklusive butikker og naturligvis spise på gode restauranter. Her ligger også flere av Tenerifes fineste strender, f.eks. Playa del Duque og Playa de Fañabé.

Opplev Tenerife
Costa Adeje er et perfekt utgangspunkt for å oppleve Tenerifes mange severdigheter. Opplev majestetiske Teide, øyas skjulte sider og en av verdens flotteste dyreparker, Loro Parque. Dere kan også leie bil og utforske Tenerife i eget tempo.

Golf på Tenerife
Costa Adeje er et utmerket valg om du ønsker å spille golf i ferien. Den ene golfbanen, Golf Costa Adeje, ligger like ved, og det er også kort vei til både Golf Las Americas og Amarilla Golf.

Transfer
Det tar ca. 30 minutter å kjøre fra flyplassen til det første hotellet i Costa Adeje.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.