Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Været på Mallorca

Været på Mallorca innbyr til badeferie

 

Gjennomsnittstemperatur på Mallorca

  JAN FEB MAR APR MAI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DES

14 15 17 19 22 25 28 29 26 23 18 15
6 6 7 9 12 16 19 20 18 14 10 8
15 14 14 15 17 21 24 25 24 22 19 16

 DAG     NATT     HAV

 

Været på Mallorca

Været på Mallorca er klassisk middelhavsvær av høyeste kvalitet. Her er det sommerlige temperaturer fra starten av mai til slutten av oktober, så her er det mulighet for å planlegge ferien akkurat etter de temperaturene dere liker best.

På Mallorca er været nemlig solrikt og regnfattig hele reisesesongen, mens temperaturene varierer litt fra måned til måned. Når dere planlegger deres reise er det derfor en god idé å sjekke være på øya, så dere er sikre på at været på Mallorca passer til den ferieformen dere ønsker.

Aktivitetsegnet vær om våren og om høsten

I starten av sesongen når varmen enda ikke for alvor har tatt fatt, er været på Mallorca perfekt til aktiviteter. Øya byr på et vell av aktiviteter: gåturer, sykkelturer, shopping og mye mer. I mai ligger temperaturen på rundt 22 grader og sniker seg gjerne opp mot 25 grader. Det betyr at klimaet her er svært behagelig, selv om dere skulle kjenne noen svettedråper i pannen, når dere beveger dere rundt.

Det samme gjelder for slutten av september og oktober, hvor høysesongen ofte er for varm til å være aktiv dagen lang. Reiser dere til Mallorca i juni, juli eller august, kan dere dog selvfølgelig få andre opplevelser enn basseng- og strandliv. Spesielt morgen og formiddag er perfekt for aktiviteter, da dette er tidspunkter på dagen hvor det er en smule kjøligere.

Været på Mallorca innbyr til badeferie

I juni starter temperaturene å snike seg oppover gradestokken og helt frem til september er både luften og havet varmt. Gjennomsnittstemperaturen i sommermånedene ligger på rundt 28 grader, men mange dager viser gradestokken et godt stykke over. Spesielt i juli og august er været på Mallorca varmt med temperaturer som fort kan komme opp i 30 grader. 

Del webadressen via epost.