Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie

Globales Verdemar Leiligheter

3
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

  • Aircondition
  • Restaurant
  • Svømmebasseng

Moderne leiligheter med spektakulær utsikt over havnebukten
Det nylig renoverte Globales Verdemar har en herlig beliggenhet med utsikt til Santa Ponsas majestetiske havnebukt. Leilighetene er bygget i et sjarmerende og strømlinjet stil, som avspeiler Middelhavets blå farger. Leilighetene er innredet med alt du trenger og passer godt for både par og familier som ønsker et komfortabelt sted å bo.

Santa Ponsas vakre sandstrand og livlige byområde ligger bare 400 meter fra hotellet. Her er det mulighet for å prøve mange forskjellige vannsports- og fritidsaktiviteter. I nærheten finner dere også tre golfbaner.

Globales Verdemar har sitt helt eget underholdningsprogram, som både tilbyr vannpolo og bueskyting om dagen. Om kvelden arrangerer de blant annet quiz og bingo.

Leilighetsområdet har et basseng og loungebar med en stor terrasse, som serverer snacks om dagen og forvandles til en a la carte-restaurant om kvelden. Nyt f.eks. solnedgangen over havnebukten mens dere spiser en tradisjonell paella.

Bassenget på Globales Verdemar ligger ved kanten av havnen og fra bassenget har du en fantastisk panoramautsikt over Santa Ponsas spektakulære havnebukt. Områdets store basseng har også et område med lavt vann for de små, så de kan leke og ha det moro.

Hvis dere føler for å ta en dukkert i buktens klare vann, så har leilighethotellet sin helt egen brygge.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 197
Avstand til sentrum 21 km
Avstand til strand 400 m
Badstue Ja
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Bassengbar Ja
Biljard Ja
Bussholdeplass 100 m
Byggeår 1972
Bytte av håndklær, pr uke 2
Etasjer 8
Føner Ja
Hage Ja
Heis Ja
Kaffe/te-koker Ja
Kjøleskap Ja
Lekeplass Ja
Lokalt sentrum 500 m
Minibar Nei
Rengjøring pr. uke 1
Renovert 2015
Resepsjon Ja, 24/7
Restaurant Ja
Safe Mot betaling
Skift av sengetøy, pr uke 1
Svømmebasseng Ja
Telefon Ja
Tilgang til vaskemaskin Ja
TV på rommet Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja, mot betaling

Romtyper:
På Globales Verdemar bor du enten i en ettromsleilighet eller i en toromsleilighet med egen balkong eller terrasse. Det er mulig å kjøpe utsikt over havne som et tillegg.

Alle leiligheter har utover egen balkong eller terrasse, gratis aircondition, WiFi (mot gebyr), mini-kjøkken med to kokeplater, kjøleskap, mikroovn, vannkoker, toastjern, telefon, TV, strykejern og strykebrett, samt safe (mot gebyr).

Oppholdet er uten pensjon.

Annen informasjon:
Santa Ponsas sentrum ligger bare en kort gåtur unna, og her finner dere masse av underholdning og fritidsaktiviteter. WiFi koster ca. 6 euro om dagen eller 25 euro per uke. Ved kjøp av WiFi gjelder dette på hele hotellet. Vi gjør oppmerksom på at prisene er veiledende.

Dersom du reiser før 1.mai, vil noen av fasilitetene være stengt, bl.a. restauranten (åpner i april). Bassengbaren har begrensede åpningstider – ca. 4 timer om dagen, på lik linje som det vil være mindre rengjøring i leilighetene.

Adresse:
Calle Ramon de Moncada, 14 - 07180 Santa Ponsa
Tlf.: 971 690761 FAX: 971 693312
Web: www.hotelesglobales.com
Email: res.verdemar@hotelesglobales.com

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.