Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
Her får du
 • Mange fantastiske fasiliteter
 • Velværesenter over tre etasjer
 • Stort bassengområde
 • Gratis Wifi

PortBlue Club Pollentia Resort & Spa

4
Her får du
 • Mange fantastiske fasiliteter
 • Velværesenter over tre etasjer
 • Stort bassengområde
 • Gratis Wifi
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Om hotellet

 • Aircondition
 • Barnebasseng
 • Mulighet for all inclusive
 • Restaurant
 • Svømmebasseng

Herlig spahotell med mange fasiliteter
Uansett om dere ønsker en aktiv eller avslappende ferie, er Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa et veldig godt valg. Hotellet ligger mellom Port Pollentias havnebukt og S'Albuferetas naturreservat, som tilsammen utgjør hotellets naturskjønne omgivelser. Stranden er kun 25 meter fra hotellet, men det er også bademuligheter og et stort utvalg av andre fasiliteter på hotellet.

Hvis dere elsker å være aktive og kjenne adrenalinet pumpe rundt i kroppen, så kan dette hotellet tilby et imponerende utvalg av aktiviteter. Utover hotellets utendørs- og innendørsbasseng, har hotellet ikke mindre enn seks tennisbaner (hotellet har egen tennisinstruktør som dere kan leie), to volleyballbaner, en squashbane, fotballbane, mulighet for bueskyting, område til dykking, leie av sykler, petanque-bane, putting green, lekeområde til barn og treningsområde. Som om ikke dette er nok, så har hotellet også mange morsomme og underholdende fasiliteter som biljard, dart og bordtennis.

Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa har helt perfekte fasiliteter og omgivelser til dere som ønsker å slappe helt av etter en lang og aktiv dag, eller forbinder ferie med ren avslapning og velvære. Hotellet har innenfor de seneste årene bygget et nytt og imponerende velværesenter for sine gjester, på over 3000 m2 fordelt på tre etasjer. Som gjester her har dere gratis adgang til senterets flotte utendørs- og innendørsbasseng, samt treningsstudioet. Videre finnes det badstue, Jacuzzi, dampbad, sansebad og varmesteinsområdet for du kan slappe helt av. Dere kan også nyte en av de mange behandlingsformene som dere kan få av senterets smilene og profesjonelle personale. Her kan dere velge mellom massasje, aromaterapi eller en behandling i deres skjønnhetssalong. Behandlinger bestilles i hotellets spa. 

Uansett hva dere ønsker å gjøre på deres ferie, så er det ingen tvil om at Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa oppfyller alle deres behov. 

Hotellet har et stort og deilig bassengområde med solsenger (mot gebyr) og solparasoller. Det er også et flott svømmebasseng for de minste, som de kan leke og boltre seg i. Hvis dere heller vil dra på stranda, så ligger den nærmeste stranden kun 25 meter fra hotellet. Det er en strand som er bra for surfere, da den varierer med hvor mye strand som er tilgjengelig.

WiFi er gratis på hele hotellet.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 532
Avstand til strand 25 m
Badehåndklær Ja
Badstue Ja
Balkong/terrasse Ja
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Barneklubb Ja
Bassengbar Ja
Biljard Ja
Bussholdeplass 10 m
Bytte av håndklær, pr uke efter behov
Etasjer 1
Fitness-senter/Treningsrom Ja
Heis Ja
Innendørsbasseng Ja
Jacuzzi Ja
Kjøleskap Nei
Lokalt sentrum 2,5 km Alcudia
Minibar Mot betaling
Rengjøring pr. uke 7
Resepsjon Ja, 24/7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safe Mot betaling
Skift av sengetøy, pr uke 3
Spaavdeling Ja
Sprinkelseng Ja, må bestilles
Squash Ja
Svømmebasseng Ja
Telefon på rommet Ja
Tennisbane Ja
TV på rommet Ja, satelitt-TV
Underholdning Ja
WiFi Ja

Romtyper:
Dobbeltrom Standard med bl.a. aircondition, TV, telefon, safe (mot betaling), minibar, hårføner og balkong/terrasse. Rommene i stueetasjen er 18 m2 og har 2 senger. Rommene i første etasje er 22 m2 og har 2 senger + 1 sovesofa. Maks 3 voksne.

Dobbeltrom Superior med bl.a. aircondition, TV, telefon, safe (mot betaling), minibar, hårføner og balkong/terrasse. Rommene er 32 m2 og har 2 enkeltsenger + 1 sovesofa. Maks 3 voksne + 1 barn.

Dobbeltrom Superior Plus med bl.a. aircondition, smart-TV, telefon, safe (mot betaling), minibar, hårføner og balkong/terrasse. Rommene er 32 m2 og har 2 enkeltsenger + 1 sovesofa. Maks 3 voksne + 1 barn.

Familierom med bl.a. aircondition, 2 stoler, bord, loungestol, smart-TV, telefon, safe (mot betaling), minibar, hårføner og balkong/terrasse. Rommene er 44 m2. Maks 3 voksne + 2 barn.

Mulighet for å leie strykejern og -brett i resepsjonen.

Mot tillegg:
Dobbeltrom for eget bruk.
All Inclusive.

Annen informasjon:
Hotellet ligger nær fjellkjeden Serra de Tramuntana, og det gjør hotellet og reisemålet til en opplagt destinasjon for sykkelentusiaster, da fjellkjeden byr på mange spennende sykkelruter. Det er mulig å leie sykler på hotellet.

Hvis dere har en indre seiler i dere, så tilbyr hotellet også skoler for seiling, vindsurfing, katamaran og muligheten til å leie båt. Siden hotellet ligger rett ved siden av naturreservatet S'Albufereta, er det gode muligheter for å nyte det rike fuglelivet rundt dere. Hotellet har også sitt eget observatorium til dette formålet.   

Nærmeste strand er forholdsvis smal og med rullesten. Dersom dere vil til en sandstrand, så ligger den ca. 3 km unna.

Det er 16 års aldersgrense for å bruke treningsstudioet.

Hotellet ligger 62,6 km fra Palma de Mallorca lufthavn.

Adresse
Ctra. Alcúdia Puerto Pollença km2, 07400 Alcudia, Mallorca, Spanien
Tlf.: +34 971 546 260 / +34 971 546 996
E-mail: reservas@portblue.com
www.portbluehotels.com

All Inclusive (mot tillegg)

Hos Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa har dere mulighet for å kjøpe til All Inclusive. All Inclusive består av tre daglige hovedmåltider. Frokosten og middagen serveres fra buffeter. Lunsjen kan enten nytes på hotellets à la carte-restaurant eller fra buffet. 

Som en del av All Inclusive-programmet, får dere gratis adgang til hotellets sauna, tyrkisk bad, Jacuzzi og treningssenter. 

Hovedmåltider:
Frokost: kl. 07.30 - 10.00
Sen frokost: kl. 10.30 – 11.30
Lunsj: kl. 12.00 - 16.00 (a la carte) og kl. 12.30 – 14.00 (buffet) 
Middag: kl. 18.30 - 22.00

2 ganger i uken har hotellet temaaften. Det betyr at middagsbuffeten varierer fra de andre kveldene. Her kan dere blant andet oppleve italiensk, fransk, spansk og mallorcanske temaer. 

Snacks: Det serveres varme og kalde snacks i tidsrommene
kl. 10.00 – 12.00 og igjen kl. 16.00 – 18.00. 

Drikkevarer: Dere kan nyte et stort utvalg av forskjellige drikkevarer hele dagen fra kl. 10.00 – 24.00. Minibaren på rommet fylles opp hver dag med brus og øl.

Viktig info: Ved ankomst til hotellet får dere utlevert et personlig kort med bilde, som dere bes om å fremvise ved alle All Inclusive-fasilitetene. All Inclusive-kortet kan brukes fra ankomsten og inntil kl. 12.00 på avreisedagen.

Vær oppmerksom på at hotellet kan endre i All Inclusive-konseptet. 

 

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Del webadressen via epost.