Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Puerto Pollensa

    Puerto Pollensa

  • Puerto Pollensa

  • Puerto Pollensa

  • Puerto Pollensa

  • Puerto Pollensa

  • Puerto Pollensa

Om Puerto Pollensa

Puerto Pollensa - eller Port de Pollença som byen kalles på mallorkinsk - er for mange Mallorcas vakreste badested. Her blandes mindre hotell med vanlige boligområder, og stemningen er genuint spansk.

Elegant badested
Puerto Pollensa ligger vakkert til lengst inne i den vidstrakte bukten med samme navn, ved foten av den mektige og fjellrike Formentorhalvøya. Her ferierer du i et relativt rolig og fint miljø med spansk atmosfære. Puerto Pollensa er kjent for sine førsteklasses restauranter som serverer typisk mallorkinsk mat. Den stilige strandpromenaden utgjør et naturlig møtested for både tilreisende gjester og stedets innbyggere.

Lang sandstrand og fine badebukter
En hvitkornet og langgrunn sandstrand strekker seg langs hele den seks kilometer lange Pollensabukten. I utkanten av byen samler vind- og kitesurfere seg i de ofte gunstige vindforholdene. Lenger inn i bukten er havet roligere, og badestedene mer beskyttet mot bølger og vind. Fra havnen i Puerto Pollensa kan du reise med badebåt til noen av Formentorhalvøyas mest kjente, men ofte vanskelig tilgjengelige badeviker.

Ta bussen til Alcúdia
Bare en mil sør for Puerto Pollensa brer den berømte Alcudiastranden seg ut. I Puerto de Alcúdia er det internasjonal atmosfære, og strandpromenaden koker av liv fra tidlig morgen til sene kveld. På dagtid tar du deg enkelt til Alcúdia med lokalbussen – reisetiden er bare ca. 15 minutter.

Bykjerne fra middelalderen 
Et par kilometer inn i landet ligger Alcúdias eldre bykjerne, som omringes av en bymur fra 1300-tallet. Her kan du søke skygge i de trange smugene med middelalderbebyggelse. Flere dager i uken er det marked, og da kan du kjøpe fersk frukt, krydder og mallorkinsk håndverk. 

Utflukter 
Fra Puerto Pollensa tilbyr Solia flere guidede utflukter. Ta med familien til Marineland og Western Park utenfor Palma, eller reis med oss til Dragegrottene utenfor Porto Cristo på Mallorcas østkyst. Om sommeren er det mange som velger å reise med Robinson-båten som går fra nabobyen Alcúdia. På denne utflukten besøker vi flere av kystens små viker for å bade og snorkle.

Lei en bil 
Etter noen late dager på stranden har du kanskje lyst på å oppleve noe nytt? For å få størst mulig bevegelsesfrihet anbefaler vi et par dager med leiebil. Fra Puerto Pollensa er det passe avstand for en dagstur til Formentors dramatiske klipper eller vestkystens kuperte landskap og små fjellandsbyer.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Været på Mallorca

Finn temperaturer og værutsikter.

Se været her >

Flere reisemål på Mallorca

Familiefavoritt med herlig sandstrand
Kan by på både golfbane og lystbåthavnen Puerto Portals
Flotte strender utenfor Palma
Med nærhet til shopping og by!
Nydelig reisemål for familien!
Ligger bare noen kilometer fra Mallorcas hovedstad Palma
Reisemål i nærheten av Palmas storbyliv
5 flotte fincaer i landlige omgivelser

Del webadressen via epost.