Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Portals Nous

    Portals nous

  • Portals nous

  • Portals nous

  • Portals nous

  • Portals nous

  • Portals nous

  • Portals nous

Om Portals Nous

Portals Nous

Portals Nous er et naturskjønt kyststed ca. 10 km vest for Palma, og kan by på både golfbane og lystbåthavnen Puerto Portals. Lokalbussen tar deg inn til storbyen Palma på mindre enn en halv time. Portals Nous rommer flere fine badeviker og en langstrakt sandstrand. 

I nærheten av båthavnen 
De eksklusive villaforstedene Bendinat og Portals Nous ligger en drøy mil vest for Palmas bykjerne. Her ute er naturen vakker og stemningen roligere. Du bor i gangavstand til den kjente jetsethavnen Puerto Portals. Marinaen har blitt et populært uteområde der turister og lokale innbyggere fordriver tiden med å titte på yachtene som ligger fortøyd. Restaurangutvalget er variert, og uteserveringene ligger tett. 

Strender og badeviker 
I Portals Nous bader du i noen av områdets mindre badeviker, som ofte ligger beskyttet mellom kystens pinjekledde klippeformasjoner. Like ved havnen i Puerto Portals ligger det også en lang og bred strand med finkornet sand. Om du vil ha en avveksling, ligger strendene i Illetas og Palma Nova innen rekkevidde.

En reise med storbypuls til Palma 
En tur til Palma med lokalbussen tar omtrent en halvtime. I Palma kommer du tett på det mallorkinske hverdagslivet, atmosfæren er veldig spansk, og tapasbarene ligger ligger tett i tett. Pass på å handle sko, vesker og klær - utvalget er i verdensklasse! Innta en ”café con leche” på en av de mange uteserveringene, og siden besøker du byens landemerke - den mektige katedralen La Seu fra 1300-hundretallet. 

Spill golf i ferien
For deg som vil spille golf i ferien er Portals Nous perfekt. Bendinats golfbane ligger i området, og en halvtimes bilreise unna ligger det ytterligere seks baner. Glem ikke å bestille Solias greenfeepakke før reisen til Mallorca.

Lei en bil
Etter noen late dager på stranden har du kanskje lyst på å oppleve noe nytt? For å få størst mulig bevegelsesfrihet anbefaler vi et par dager med leiebil. Fra Portals Nous er det passe avstand for en dagsutflukt til Mallorcas fjellrike vestkyst eller til østkystens beskyttede badeviker.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Været på Mallorca

Været på Mallorca

Finn temperaturer og værutsikter.

Se været her >

Flere reisemål på Mallorca

Familiefavoritt med herlig sandstrand
Flotte strender utenfor Palma
Kanskje Mallorcas vakreste badested?
Med nærhet til shopping og by!
Nydelig reisemål for familien!
Ligger bare noen kilometer fra Mallorcas hovedstad Palma
Reisemål i nærheten av Palmas storbyliv
5 flotte fincaer i landlige omgivelser

Del webadressen via epost.