Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Playa de Palma

    Playa de Palma

Om Playa de Palma

På Playa de Palma bor du ved en langstrakt sandstrand, med storbyen Palma bare en ti minutters busstur unna. Den flere kilometer lange sandstranden kantes av hoteller, uteserveringer og barer. I høysesongen byr Playa de Palma på en høyrøstet og ungdommelig feststemning.

Playa de Palma
Øst for Palma brer den langstrakte sandstranden Playa de Palma seg ut. Her ligger hotellene ofte direkte på stranden, med restauranter, barer og butikker like ved. På leilighetshotellet Fontanellas bor du bokstavelig på stranden. Med lokalbussen reiser du til sentrum av Palmas på 10-15 minutter.

All Inclusive-hotell i Arenal 
Playa de Palmas milelange sandstrand strekker sig helt bort til badestedet Arenal. Her er det et lite sentrum, småbåthavn og flere hoteller. Fran Arenals havn fortsetter stranden østover mot Palma.

Festmetropol
I juli-august lever Playa de Palma opp til sitt rykte som festmetropol. Hit kommer ungdom fra flere europeiske land, og stemningen står i taket. Utvalget av nattklubber og diskotek er stort, og partystemningen varer langt ut i morgentimene.

En reise med storbypuls til Palma 
En tur til Palma med lokalbussen tar omtrent en halvtime. I Palma kommer du tett på det mallorkinske hverdagslivet, atmosfæren er veldig spansk, og tapasbarene ligger ligger tett i tett. Pass på å handle sko, vesker og klær - utvalget er i verdensklasse! Innta en ”café con leche” på en av de mange uteserveringene, og siden besøker du byens landemerke - den mektige katedralen La Seu fra 1300-hundretallet.

Spill golf i ferien
For deg som vil spille golf i ferien er Playa de Palma perfekt. En  halvtimes bilreise unna finnes det syv baner å velge mellom. Glem ikke å bestille Solias greenfeepakke før reisen til Mallorca. 

Lei en bil
Etter noen late dager på stranden har du kanskje lyst til å oppleve noe nytt? For å få størst mulig bevegelsesfrihet anbefaler vi et par dager med leiebil. Fra Palma de Palma er det passe avstand for en dagsutflukt til Mallorcas spennende østkyst hvor du kan besøke grottene ved Port Cristo, den store naturhavnen Portocolom og kanskje finner din egne badevik.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Været på Mallorca

Været på Mallorca

Finn temperaturer og værutsikter.

Se været her >

Flere reisemål på Mallorca

Familiefavoritt med herlig sandstrand
Kan by på både golfbane og lystbåthavnen Puerto Portals
Flotte strender utenfor Palma
Kanskje Mallorcas vakreste badested?
Nydelig reisemål for familien!
Ligger bare noen kilometer fra Mallorcas hovedstad Palma
Reisemål i nærheten av Palmas storbyliv
5 flotte fincaer i landlige omgivelser

Del webadressen via epost.