Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Palma Nova

    Palma nova

  • Palma nova

  • Palma nova

  • Palma nova

Om Palma Nova

Palma Nova

Palma Nova er et populært badested med flere fine sandstrender og en langstrakt strandpromenade. Her tilbyr Solia hotell og leiligheter med beliggenhet nær stranden. Palma Nova ligger på Mallorcas sydkyst, bare 15 km fra storbyen Palma. Slik kan du enkelt kombinere late dager på stranden med shopping og fornøyelser i Mallorcas hovedstad. 

Fine strender 
Palma Nova er et av Mallorcas mest kjente badesteder, og her ligger hotell og fornøyelser tett på stedets finkornete sandstrender. Strendene ligger beskyttet i bukter som omkranses av pinjekledde åser og lenkes sammen av en strandpromenade som strekker seg helt til den festglade nabobyen Magaluf. 

Fornøyelsessentrum
Om sommeren lever Palma Nova opp til sitt rykte som fornøyelsesmetropol, med et stort utvalg av barer og nattklubber. Det ungdommelige klientellet nyter sol og bad og byens natteliv som ofte strekker seg inn i morgentimene. Vår og høst er Palma Nova roligere og mer avslappet. 

All Inclusive og strandbeliggenhet
Flere av Solias hotell ligger langs strandpromenaden, og kun en smal vei skiller hotellene fra stranden. Noen av hotellene tilbyr All Inclusive, noe som gjør oppholdet ekstra gunstig. Velg mellom voksenhotellet Bahía Palma Nova, rimelige Tropico Playa eller nyrenoverte Hawaii Mallorca. Leilighetshotellet Hawaii Torrenova passer for familier som vil bo i romslige leiligheter med havutsikt. 

Portals Nous og Puerto Portals
Noen kilometer borte ligger kyststedet Portals Nous og den velkjente lystbåthavnen Puerto Portals. Marinen her er et populært utfluktsmål både for mallorkinere og tilreisende gjester. Her kan du spasere i folkevrimmelet langs kaien og titte på båtene som ligger fortøyet. Havnen har et variert restauranttilbud. Fra uteserveringen har du utsikt over livet langs kaien - et sted å se og bli sett! 

En reise med storbypuls til Palma 
En tur til Palma med lokalbussen tar omtrent en halvtime. I Palma kommer du tett på det mallorkinske hverdagslivet, atmosfæren er veldig spansk, og tapasbarene ligger ligger tett i tett. Pass på å handle sko, vesker og klær - utvalget er i verdensklasse! Innta en ”café con leche” på en av de mange uteserveringene, og siden besøker du byens landemerke - den mektige katedralen La Seu fra 1300-hundretallet.

Spill golf i ferien
For deg som vil spille golf i ferien er Palma Nova perfekt. Golfbanene Poniente og Bendinat ligger i området, og en halvtimes bilreise unna ligger det ytterligere fem baner. Glem ikke å bestille Solias greenfeepakke før reisen til Mallorca. 

Lei en bil

Etter noen late dager på stranden har du kanskje lyst på å oppleve noe nytt? For å få størst mulig bevegelsesfrihet anbefaler vi et par dager med leiebil. Fra Palma Nova er det passe avstand for en dagsutflukt til Mallorcas fjellrike vestkyst eller til østkystens beskyttede badeviker.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Været på mallorca

Været på Mallorca

Finn temperaturer og værutsikter.

Se været her >

Flere reisemål på Mallorca

Familiefavoritt med herlig sandstrand
Kan by på både golfbane og lystbåthavnen Puerto Portals
Kanskje Mallorcas vakreste badested?
Med nærhet til shopping og by!
Nydelig reisemål for familien!
Ligger bare noen kilometer fra Mallorcas hovedstad Palma
Reisemål i nærheten av Palmas storbyliv
5 flotte fincaer i landlige omgivelser

Del webadressen via epost.