Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • herregårdsferie på mallorca

Spansk herregårdsferie

Avslappende ferie med vidunderlig mallorkansk herregårdsidyll

Drømmer du om en ferie hvor du kan få helt fred og ro, bo med vidunderlig mallorcansk landidyll, og legge opp dagen helt selv? Så kan vi anbefale at du neste gang bor i en klassisk finca/herregårdshotell. Beliggenheten til fincaene er også flott for de som ønsker å gå mye tur, sykle eller oppleve naturen.

Mallorca har mange herregårdshoteller, såkalte fincaer. Fincaene vi tilbyr er gamle herregårdseiendommer, som er totalrenovert med moderne og eksklusive fasiliteter, men selvfølgelig med stor respekt og hensyn til den opprinnelige spanske byggestilen. Rommene eller leilighetene, som det som regel ikke er mer enn 15 av, er luksuriøst innredet og omgivelsene er perfekte for fred, ro og avslapning.

Du spiser fantastisk på en finca. Her legges det nemlig stor vekt på å lage mat av de beste råvarene, og temaet er naturligvis det klassiske spanske landkjøkkenet. Flere av fincaene har dessuten egenproduksjon av sitrusfrukter, oliven og fikener, og dermed kan du nærmest følge de lekre råvarene fra jord til bord.

Fincaene vi tilbyr ligger rundt et par hundre meter over havet og har flott utsikt utover landskapet. Her bor du langt ute på landet i uspolerte omgivelser, vekk fra storbyens liv og røre, for ikke å glemme alle turistene. Avstandene er dog ikke store på Mallorca, så du kan enkelt ta deg en kjøretur til stranda, byen eller bare ut i det blå.

Oppholdet ditt på våre fincaer er eksklusiv transfer til og fra lufthavnen. Dette kan ikke kjøpes, så vi anbefaler deg å leie en bil i perioden. Ellers kan selvfølgelig transferen til/fra fincaen foretas med taxi for egen regning – taxiene finner du rett utenfor flyplassen.

Fincaer på Mallorca

Kart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Flere reisemål på Mallorca

Familiefavoritt med herlig sandstrand
Kan by på både golfbane og lystbåthavnen Puerto Portals
Flotte strender utenfor Palma
Kanskje Mallorcas vakreste badested?
Med nærhet til shopping og by!
Nydelig reisemål for familien!
Ligger bare noen kilometer fra Mallorcas hovedstad Palma
Reisemål i nærheten av Palmas storbyliv

Del webadressen via epost.