Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Can Picafort

Om Can Picafort

Den gamle fiskebyen, Can Picafort er perfekt for deg som vil ha flotte strender og sentrum med rolig feriestemning

Stranden
Can Picafort ligger i Alcudiabukten på nordkysten av Mallorca. Den deilige sandstranden er noe av det som tiltrekker turister til byen. Den er over 10 km lang og strekker seg fra havnen og opp mot Alcudia. Can Picaforts strender er mindre langgrunn enn Alcudias, men havet er som regel klart, lyseblått og innbydende for et bad. I Can Picafort kan man finne steder på stranden som ikke er så befolket, så du kan nyte fred og ro. Mange kommer også til Can Picafort for å prøve vindsurfing.  

Sentrum
Langs den bilfrie strandpromenaden, som kan ta deg til Alcudia 10 km unna, finner du hyggelige kaféer, puber, restauranter og turistbutikker. Sør for havnen kan du få et lite innblikk i den gamle fiskebyen Can Picafort. Her finner du også det gamle bysentrum med postkontor og rådhus. Dersom du liker shopping, finner du et større utvalg av butikker på hovedgaten Paseo Colón i Ca’n Picafort by. Hit kommer både turister og lokale. Byen er et herlig ferieområde og er også godt egnet for barnefamilier, da stranden er bred med lavvann.

Spennende opplevelser
Alcudia er en by hvor det skjer litt mer, så dersom du ønsker litt mer liv og opplevelser, er dette stedet å dra. Her finner dere også flotte strender med lavvann og turkisblått vann. Til Alcudia kommer dere enkelt med buss og taxi, eller så kan dere går den flotte turen langs sandstranden det meste av veien.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Flere reisemål på Mallorca

Familiefavoritt med herlig sandstrand
Kan by på både golfbane og lystbåthavnen Puerto Portals
Flotte strender utenfor Palma
Kanskje Mallorcas vakreste badested?
Med nærhet til shopping og by!
Ligger bare noen kilometer fra Mallorcas hovedstad Palma
Reisemål i nærheten av Palmas storbyliv
5 flotte fincaer i landlige omgivelser

Del webadressen via epost.