Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Alcudia

    Alcudia

  • Alcudia

  • Alcudia

  • Alcudia

  • Alcudia

Om Alcudia

Reis på charterferie til Alcudia - ferieparadis for mange sol- og badeglade nordmenn! Her venter en 14 kilometer lang barnevennlig sandstrand med turkis vann.

Deilig badeliv
Området nærmest havnen Puerto de Alcudia syder av aktivitet i hele sommerhalvåret. Her finner du et stort og variert tilbud av restauranter som tilbyr både spansk mat og retter med mer internasjonalt preg. På den kritthvite og brede sandstranden er det et yrende liv av badeglade turister. Litt lenger øst, ved Playa de Muro, hersker det en noe mer rolig og avslappet atmosfære.

Gamlebyen
Alcudias gamleby ligger et par kilometer inn i landet, og er vel verdt et besøk. Den lille og meget hyggelige bykjernen er omgitt av en bymur fra 1300-tallet. Trekk inn i skyggen i smugene og finn et klassisk spansk spisested som byr på mer enn hamburger og pizza. Flere dager i uken er det marked hvor du kan kjøpe fersk frukt, krydder og kunsthåndverk fra Mallorca.

Puerto Pollensa
Elegante Puerto Pollensa er et sted man bør få med seg på en reise til Alcudia. Puerto Pollensa er et vakkert badested med spansk atmosfære og mange restauranter som serverer mat som er typisk for Mallorca. Stranden er som i Alcudia - bred og med hvit sand.

Utflukter 

Fra Alcudia tilbyr Solia flere guidede utflukter. Ta med familien til Marineland og Western Park utenfor Palma, eller reis med oss til Dragegrottene utenfor Porto Cristo på Mallorcas østkyst. Om sommeren er det mange som velger å reise med Robinson-båten som går fra Alcúdia. På denne utflukten besøker vi flere av kystens små viker for å bade og snorkle.

Lei en bil 

Etter noen late dager på stranden har du kanskje lyst på å oppleve noe nytt? For å få størst mulig bevegelsesfrihet anbefaler vi et par dager med leiebil. Fra Alcudia er det passe avstand for en dagstur til Formentors dramatiske klipper eller vestkystens kuperte landskap og små fjellandsbyer.

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Været på Mallorca

Været på Mallorca

Finn temperaturer og værutsikter.

Se været her >

Flere reisemål på Mallorca

Kan by på både golfbane og lystbåthavnen Puerto Portals
Flotte strender utenfor Palma
Kanskje Mallorcas vakreste badested?
Med nærhet til shopping og by!
Nydelig reisemål for familien!
Ligger bare noen kilometer fra Mallorcas hovedstad Palma
Reisemål i nærheten av Palmas storbyliv
5 flotte fincaer i landlige omgivelser

Del webadressen via epost.