Alle reiser
Premium- og rundreiser

Mallorca

Mallorca – Middelhavet på sitt aller beste!

Mallorca er ensbetydende med lange og innbydende sandstrender, bortgjemte badeviker, nydelig spansk mat og vakker natur. Det er ikke uten grunn blitt et favorittreisemål for mange nordmenn. Alle trives på Mallorca, og Solia har hoteller og leiligheter for alle,  med fin beliggenhet for barnefamilier, par, venner på tur og for deg som reiser på ferie alene.

Perfekt kombinasjon av badeferie og storbyliv i Palma by.

På Mallorca er det enkelt å kombinere en rolig ferietilværelse på stranden med storbyliv. Palma by blir av mange kalt "lille Barcelona", og er et shopping- og restaurantmekka. Start dagen med et morgenbad fra stranden, ta turen inn til Palma by på dagen - inkludér shopping og middag i turen - og avslutt med å reise tilbake til hotellets fred og ro. Det er overrasker ingen at Palma de Mallorca er en av de mest populære feriebyene i hele Middelhavet!

Alcudia og Purto Pollensa

I bade- og familievennlige Alcudia danner den 14 kilometer lange, hvitkornete sandstranden det naturlige midtpunktet.  Nabostedet Puerto Pollensa er en elegant ferieresort som byr på genuin spansk stemning og flere meget gode spisesteder. I Alcudia-området tilbyr Solia flere hoteller med strandbeliggenhet.

Palmabukten

Hvis du vil kombinere sol og bad med shopping og kultur, er Palmabukten det rette valget. Bo sentralt i Palma, med gangavstand til det meste, eller på et av hotellene med strandbeliggenhet i Playa de Palma, Portals Nous eller Palma Nova.


Mallorca er uendelig mye mer enn 80-tallets selskapsreiser er noe alle vet. Her venter et fantastisk klima, strender og en sjarmerende hovedstad med hyggelige restauranter, merkevarebutikker og et heftig natteliv.

 

Finn reise til Mallorca

Hotellkart

Fakta og vær

Reisemål på Mallorca

Familiefavoritt med herlig sandstrand
Rolig og elegant ved havet
Flotte strender utenfor Palma
Kanskje Mallorcas vakreste badested?
Med nærhet til shopping og by!
Nydelig reisemål for familien!
Badeby nær Palma by
Reisemål i nærheten av Palmas storbyliv
5 flotte fincaer i landlige omgivelser

Del webadressen via epost.