Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Været på Lanzarote

Varmegaranti på ferien din

Gjennomsnittstemperaturer på Lanzarote

  JAN FEB MAR APR MAI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DES

21 22 23 23  24  26 28   29 28  26 24 22
15 15 16 16 17  18  19  20  20  19 18 17
19 18 18 19 20  21  21  22  22  22 21 20

 DAG     NATT     HAV

Lanzarote – den varmeste av Kanariøyene

Vulkanøya Lanzarote er en del av de populære Kanariøyene og ligger i Atlanterhavet utenfor kysten av Afrika. Lanzarote er den eldste av øyene og, i likhet med de andre, tilbyr øya et fantastisk vær med en herlig kombinasjon av varme og rikelig med sol. Dette kan være forklaringen på at Lanzarote - med sitt særegne vulkanlandskap, har vært et foretrukket feriemål gjennom så mange sesonger.  

Lanzarote topper på varme

Enten du er på utkikk etter et sted med sportslige aktiviteter for hele familien eller lengter etter en klassisk badeferie, kan Lanzarotes herlige klima danne den perfekte rammen for din ferietur. Solen overarbeider på øya, noe som gir mer enn 300 solskinnsdager hvert eneste år. Vulkanøya Lanzarote ligger relativt nær Vest-Sahara og Marokko, noe som medvirker til at øya har de høyeste temperaturene sammenlignet med de andre Kanariøyene. Men som på naboøyene, bidrar brisen fra havet til å sikre at varmen aldri blir uutholdelig, men alltid føles behagelig.

Samme vær på hele øya

I motsetning til de andre Kanariøyene som Gran Canaria og Fuerteventura, så er det ikke nevneverdige regionale forskjeller i værforholdene på Lanzarote. En del av forklaringen finnes i at øya er forholdsvis flat. Lanzarote har imidlertid to fjellkjeder som forhindrer at den varme vestavinden og de nordøstlige passatvindene slipper gjennom til hele øya. Det bidrar til at øyas vestlige del som regel er tørrere og varmere enn den østlige delen.

Garanti for godt vær

Dersom du ønsker sol og varme på ferien din, kan du trygt reise til Lanzarote alle årets måneder - gjennomsnittstemperaturen ligger på over 22 grader. De kjøligste månedene er januar og februar, men selv disse månedene holder fortsatt relativt høye gjennomsnittstemperaturer på 21 og 22 grader. De varmeste månedene er juli, august og september, hvor gjennomsnittstemperaturen er på 29 grader. Det er begrenset hvor mye regn øya får. Det lille regnet som kommer, faller som regel i desember.

Del webadressen via epost.