Alle reiser
Premium- og rundreiser
  • Puerto Calero

  • Puerto Calero

  • Puerto Calero

  • Puerto Calero

  • Puerto Calero

Puerto Calero

Langs den sydvestlige kysten av Lanzarote, ca. 5 kilometer fra velkjente Puerto del Carmen, finner du den eksklusive havnen og reisemålet Puerto Calero. Her råder det en rolig atmosfære og her ligger en av Kanariøyenes mest fasjonable småbåthavner. Mange kommer til Puerto Calero for å spasere i de fredelige gatene og kjenne på roen. 

Eksklusiv havn
På dagtid er dette et stille og fredelig reisemål, men om kvelden våkner Puerto Calero til liv, og gatene fylles med turister og fastboende. Her finner du et rikt utvalg av restauranter, caféer og barer. For dem som liker å shoppe finnes det en gågate med en rekke merkebutikker og en del suvenirbutikker. 

Strender
Rundt Puerto Calero finner du en del bademuligheter fra klipper og noen mindre rullestensstrender. Dersom du foretrekker en sandstrand kan du på en enkel måte ta deg til Puerto del Carmen med taxi eller lokalbuss. Dette tar mindre enn en halvtime. I Puerto del Carmen, som er et større turistområde, finner du også et stort utvalg av restauranter, buikker, barer og underholdning. Her ligger også det store shoppingsenteret Biosfera.

Golf på Lanzarote

I Puerto Calero bor du bra dersom du ønsker å spille golf under ferien. Avstandene på Lanzarote er korte og nærmeste golfbane, Lanzarote Golf, ligger bare 9 km unna. Neste alternativ er Costa Teguise golf, som ligger 25 km fra Puerto Calero. Om du forhåndsbestiller Solias greenfee-pakke før avreise kan du spille på begge banene. I pakken inngår også fri transport av golfbagen på flyet, samt forhåndsbestilling av starttider.  

Leiebil
Etter et par dagers avslapning får du kanskje lyst til å oppleve litt mer av Lanzarote. Et godt alternativ kan da være å leie en bil. Det er bra veier og mye å se. Fra Puerto Calero er det lett å ta seg rundt hele øya. Benytt sjansen til å besøke det måneliknende vulkanlandskapet i nasjonalparken Timanfaya og den "grønne sjøen" El Golfo. Kjør gjennom det vakre landskapet og ta en pause i Arrecife som er hovedstaden på Lanzarote. Leiebilen kan du bestille sammen med reisen eller på plass hos en av våre reiseledere. 

Utflukter
Bli med på en av våre utflukter med våre dyktige guider. Det er utrolig mye å se og oppleve på Lanzarote. Vi kan tilby vår populære Gran Tour, der vi besøker nasjonalparken Timanfaya og vindistriktet La Geria. Eller bli med oss til dyreparken Rancho Texas der absolutt alt kan hende. Her kan du blant annet se hvite tigre, bisonokser og krokodiller. Dersom du heller vil ut på havet, kan du velge en tur med katamaranen Catlanza som tar deg til Papagayostrendene. 

Hotellkart

Fakta og vær

Del webadressen via epost.