Alle reiser
Premiumreiser
Storbyferie
  • Costa Teguise

Om Costa Teguise

Costa Teguise – flotte sandstrender og aktivitetsmuligheter

På Lanzarotes sørkyst ligger Costa Teguise – et paradis for dere som vil slappe av, vindsurfe eller spille golf. Omgivelsene er rett og slett helt perfekte – uansett om dere vil være aktive, nyte en avslappende familieferie eller bare nyte den hyggelige og livlige stemningen.

Vakre strender og vindsurfernes paradis
Selve hjertet i Costa Teguise er uten tvil den 600 meter lange sandstranden, Playa de las Cucharas. Nyt livet og solen på stranden og kom helt ned i gir. Avslutt dagen langs strandpromenaden, hvor det både ligger butikker og restauranter. Vinden fra nord gjør også stranden opplagt for vindsurfing, og dersom man ikke er opptatt av det, kan man bare nyte den deilige vinden.

Lokale opplevelser
Drar dere ca. to kilometer inn i landet, kommer dere til øyas tidligere hovedstad, Teguise. Gå en tur mellom de gamle bygningene og husene i ren spansk kolonistil. Hver søndag er det marked i byen, hvor dere kan handle med de lokale. Det er heller ikke langt til den nåværende hovedstaden, Arrecife. Her kan dere shoppe løs i hovedgaten León y Castillo.

Opplev Lanzarote
Lanzarote er full av opplevelser både til lands og til vanns. Ta turen rundt hele øya, besøk naboøya Fuerteventura eller lei en bil. Veiene er fine, og det er mye å oppleve! Dra f.eks. til Puerto del Carmen eller besøk den eksklusive marinaen, Puerto Calero. Vinregionen La Geira og nasjonalparken Timanfaya er absolutt også verdt et besøk.

Golf på Lanzarote
Det er magne muligheter for å være aktiv på Lanzarote, men Teguise er det opplagte valget dersom dere vil spille golf. Få kilometer fra byen ligger nemlig en av øyas beste golfbaner. Banen ligger med fin beliggenhet i naturen og er både underholdende og utfordrende.

Transfer
Det tar ca. 20 minutter å kjøre (taxi) fra flyplassen til det første hotellet i Costa Teguise.

Været på Lanzarote

Været på Lanzarote

Finn temperaturer og værutsikter for din reise. 

Se været her >

Hotellkart

Klikk for å se hotellets beliggenhet

Flere reisemål

Del webadressen via epost.