Alle reiser
Premium- og rundreiser
  • Lanzarote

Bilder og video

Bli inspirert av bilder og video fra Lanzarote.

Se bilder og video her >

Hoteller

Vi har et stort utvalg av hoteller på Lanzarote.

Se våre hoteller her >

Om Lanzarote

Reis på ferie til Lanzarote - en ferievennlig øy med et mektig vulkanlandskap, en overflod av solstråler og herlige sandstrender. Lanzarotes spesielle natur og avslappende atmosfære lokker til seg besøkende fra hele verden.

Bo ved Lanzarotes vakreste badesteder 
Når du reiser til Lanzarote med Solia kan du velge mellom ferievennlige hoteller og leiligheter i de tre beste badebyene langs sydøstkysten. Costa Teguise, som ligger lengst nord, er en mindre turistby med tre badebukter mellom lavasteinklippene. Byen har en lekker strandpromenade og har en av øyas to golfbaner like i nærheten. Legendariske Puerto del Carmen har øyas lengste sandstrand og kan by sine besøkende på gode shoppingmuligheter og et rikt og variert natteliv. Playa Blanca er en litt roligere by ved sydspissen av øya, med utsikt over naboøya Fuerteventura. Her bor du i nærheten av de berømte Papagayostrendene med naturreservat-status. 

Lanzarotes spesielle arkitektur 
Det er særlig to arkitekter som har satt sitt preg på Lanzarote. Den første er Moder Jord, som gjennom årtusener med vulkansk aktivitet har skapt en topografi full av imponerende naturscener som enkelte steder er rene månelandskap. Den andre er øyas verdensberømte kunstner César Manrique, som med kontrollert arkitektur, fargevalg og en viss ordenssans, lykkes med å få turismeutbyggelsen til å holde seg innenfor gitte rammer. Her er bebyggelsen med få unntak hvit og lav, og dekorert med dører, vinduslemmer og tredetaljer i grønt og blått. 

Nesten alltid sol! 
Når du reiser til Lanzarote bor du bra, uansett reisemål. Øya byr på nesten 300 soldager i året, og har minst nedbør av Kanariøyene. 

Aktivitetstilbud 
På våre reiser til Lanzarote har du mulighet til å være med på en rekke utflukter og aktiviteter, som markedsdag i Teguise, dyphavsfiske, vulkansafari og mye mer. De forskjellige utfluktene bestilles separat på reisemålet. Se utfluktssiden for priser og mer informasjon. 


Fakta og vær

Finn reise til Lanzarote

FILTRERING

Du er nå i bestillingsprosessen til en:


Fleksibel pakkereise

Viktig info

• Du velger selv hvor lenge du skal være borte.
• Reisen er på egen hånd, dvs. ingen reiselederservice, men du kan alltid kontakte oss. 
• Reisen er dekket av den norske pakkereiseloven.
• Prisene er dynamiske og kan endre seg frem til bestilling.
• Velg blant spesielt utvalgte hoteller.
• 1 stk. innsjekket bagasje er inkludert.Filter-svar

Sortér på

Avreise

Pris

Reisemål

Reisetype

Standard

Måltider

Fasiliteter

Reisende

Kalender

Sortér på
Sortér på
Pris på
Standard

Velg varighet

  • 7
  • 14
  • 21

Utflukter

Catlanza

Båttur til Papagayostrendene!

Denne båtturen starter fra elegante Puerto Calero og tar deg til de vakre Papagayostrendene som ligger på sydspissen av øya. Vi tilbringer dagen på en flott katamaran med et hyggelig mannskap. Det blir mulighet til å bade fra båten, snorkle og prøve jetski. Du kan også bare bli liggende på dekk og sole deg, dersom du foretrekker det. Lunsj og gratis drikke er inkludert i turen.

Turen bestilles på reisemålet og koster ca

€ / voksen

€/ barn

Gran Tour

Komplett øytur!

Gran Tour er den perfekte turen for deg som ønsker å se så mye som mulig av Lanzarote på en dag. Du oppdager Lanzarotes vakre og månelignende vulkanlandskap i nasjonalparken Timanfaya og den grønne sjøen " El Golfo. Du får også smake på lokaprodusert vin i La Geria. Etter lunsj går turen gjennom den gamle hovedstaden Teguise opp til en av Lanzarote vakreste utsiktspunkt, el Mirador del Rio.

 

Turen bestilles på reisemålet og koster ca

€ / voksen

€ / barn

Rancho Texas

Besøke dyrehagen utenfor Puerto del Carmen!

Har du noen gang sett en papegøye sitte på en sykkel, en sjøløve dans eller en ørn som flyver så nær over hodet at den kan ta tak i håret ditt? I Zoo Rancho Texas hender spennende og uventede ting. Her finnes blant annet en hvit tiger, bisonokser, skilpadder og krokodiller. Dessuten vises populære show der dyrene er de store stjernene. Det er også mulig å reservere en svømmetur med en sjøløve!

 

Turen bestilles på reisemålet og koster ca

€ / voksen

€ / barn

Submarine

Ta med deg familien og opplev Lanzarotes magiske undervannsverden!

Fra den eksklusive marinaen Puerto Calero forlater vi land i en ubåt. Etter en kort tur ut fra havnen begynner vannet å stige over vinduet, og snart har undervannseventyret begynt. Her sitter du virkelig på den beste plassen, og kan nyte synet av mange fisker på nært hold!

Turen bestilles på reisemålet og koster ca

€ / voksen

€ / barn