Alle reiser
Premium- og rundreiser
Her får du
 • Unikt herregårdshotell
 • Fantastisk service
 • Mat og drikke i toppklasse

Hotel Hacienda de Abajo

5
Her får du
 • Unikt herregårdshotell
 • Fantastisk service
 • Mat og drikke i toppklasse
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Hotellinformasjon

 • Gratis WiFi
 • Aircondition
 • Svømmebasseng
 • Restaurant

Femstjerners voksenhotell - en unik opplevelse!

Når du bor på Hacienda da Abajo er du garantert en helt spesiell ferieopplevelse. Hotellet er gjennomført smakfullt, og med respekt for La Palmas historie har eierne skapt et fantastisk luksushotell kun for voksne. Her kan du, enten alene eller sammen med din partner, nyte alt det beste hotellet og øya har å by på. 

Hotellet består av fire bygninger og har totalt 32 rom. I midten er det et idyllisk basseng. Dette er et unikt hotell som passer gjester som ønsker seg total fordypelse, avslapping og ro.


Mer om Hacienda de Abajo
Hacienda de Abajo er et femstjerners hotell du aldri før har opplevet. Historen, kulturen og sansen for detaljer på hotellet er i sannhet fantastisk. Hotellets servicenivå er meget godt, og alle gjester behandles med diskresjon og respekt. Historien forteller at det var her i Tazacorte, at de spanske conquistadorene gikk i land på La Palma i 1492. Denne histore gjenskapes i mange av maleriene og kunstverkene som er på haciendaen.
Hotellet har spa-avdeling samt en unik restaurant "El Sitio".

Begrenset reiselederservice - Solia kan nås via vår servicetelefon, SMS og email. Kontaktopplysninger fås ved ankomst. Solia tibyr ingen utflukter fra Hacienda de Abajao, men hotellets plassering er utmerket for å utforske øya på egen hånd. 

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 32
Avstand til sentrum 35 km Santa Cruz
Avstand til strand 2 km
Bar Ja
Barnebasseng Nei
Byggeår 2011/12
Etasjer 2
Heis Ja
Kjøleskap Nei
Lokalt sentrum 400 m Tazacorte
Minibar Ja
Rengjøring pr. uke 6
Restaurant Ja
Safe Mot betaling
Skift av sengetøy, pr uke 4
Svømmebasseng Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja

Romtyper:
På Hacienda de Abajo er ikke to værelser like. Hvert rom har sin unike stil, med kunst, historie, utsmykning og en gjennomført respekt for den fantastiske historien i området.

Classic-rom er uten balkong. Superior-rom har balkong/terrasse. Premium-rom har balkong/terrasse og er noe større. Deluxe-rom er større enn Premium og har stort bad med frittstående badekar og separat dusj. Alle rom har badekåper, gratis WiFi, minibar (vann og brus er inkludert i prisen), aircondition, TV, telefon, føner, m.m.

Frokost er inkludert for alle romtyper.  

Mot tillegg:
Enkeltrom, oppgradering til halvpensjon (frokost og middag). 
Obervér at menn må bære langbukser til middag. Middagen serveres forøvrig i hotellets restaurant, som i 2015 ble tildelt én Michelinstjerne. Du velger blant to forretter, tre hovedretter og en dessert.  

Annen info:
Solia tilbyr ikke busstransport til hotellet da det ikke er mulig for bussen å kjøre hele veien fram til hotellet. Vi anbefaler gjester til Hacienda de Abajo å bestille leiebil. 

Gjester som bestiller leiebil hos Solia minimum 15 dager før avreise får 10% rabatt på leiebil ved henvendelse til Solia. 

Adresse
C/ Miguel de Unamuno, nº 11, 38770 Villa y Puerto de Tazacorte 
38770 Villa y Puerto de tazacorte La Palma, Spania


Tlf.: +34922406000 
Web: www.vikhotels.com/en/hotel-hacienda-de-abajo-by-vikhotels-la-palma.html
Email: info@vikhotels.com

Utflukt

Hvaler og delfiner utenfor La Palma
Hvaler og delfiner

La Palmas vestkyst er et supert utgangspunkt for å dra på hval- og delfinsafari. I løpet av en to timers båttur holder vi utkikk etter hval, delfiner, flyvefisk og havskilpadder. Båten tar oss til noen av de naturlige grottene langs kysten og den fine stranden Playa de la Veta. 

Utflukten bestilles på stedet. Pris ca. € 35-50 (avhengig av fartøy og seilingsrute).

Del webadressen via epost.