Alle reiser
Premium- og rundreiser

Tazacorte

I lille Tazacorte bor du i landlige omgivelser på et førsteklasses hotell i en nemmsomt restaurert 1600-tallsbygning. Omgivelsene er vakre med bananplantasjer og frukttrær. Til havet og stranden i Puerto Tazacorte er det ca. 2 km.

Det ekte og uspolerte La Palma finner du i Tazacorte på vestsiden av øya.  Dette er en liten verden for seg selv, med hyggelige gater, vakre gamle hus og en særegen ro. Her er det tid til å nyte livet og lene seg tilbake på det lokale torget sammen med stedets innbyggere som gjerne spiller en runde med domino.

Du kommer ikke tettere på det lokale liv enn i Tazarcorte.  Nede ved havet ligger Puerto de Tazacorte med en lang strandpromenade, fiskehavn, en svart sandstrand, restauranter og barer. Tazacorte sies å være det varmeste stedet på øya – de lokale mener sogar at de har flest soltimer i hele Spania!

Et helt unikt hotell

I den historiske bydelen ligger et helt spesielt hotell, Hacienda de Abajo. Med det samme du sjekker inn vil du føle deg hensatt til en annen tid – det er nesten som å bo på en liten herregård. Rommene er vakre og individuelt innredet. Om du velger å bo på Hacienda de Abajo er hotellet en opplevelse i seg selv!

”Bananhovedstaden”

Byen Tazacorte ligger i vakre omgivelser. Her forandrer landskapet seg fra det golde syd til det frodige nord. Området er kjent for dyrking av grønnsaker og frukt, spesielt bananer. Derfor har den også fått kjælenavnet ”bananhovedstaden”. Hele 80% av byens befolkning lever av å dyrke eller selge bananer.

Flere opplevelser

Et par kilometer fra Tazacorte ligger Los Llanos – øyas største by. Her bor du tett på naturen – hva med å prøve en av de mange turstiene eller bli med på en øyrundtur? Du kan også seile på havet eller leie en bil – det er mye å oppleve på La Palma.

 

Hotellkart

Utflukt

Hvaler og delfiner utenfor La Palma
Hvaler og delfiner

La Palmas vestkyst er et supert utgangspunkt for å dra på hval- og delfinsafari. I løpet av en to timers båttur holder vi utkikk etter hval, delfiner, flyvefisk og havskilpadder. Båten tar oss til noen av de naturlige grottene langs kysten og den fine stranden Playa de la Veta. 

Utflukten bestilles på stedet. Pris ca. € 35-50 (avhengig av fartøy og seilingsrute).

Del webadressen via epost.